Wellness

Zonnebank in Utrecht

Zonnebank Utrecht

Ben jij nou op zoek naar een goede zonnebank in Utrecht? Dan is Zen Zon Zee de perfecte optie.

Voor een mooi zomers kleurtje en een huidanalyse kun je terecht bij Zen Zon Zee. Je kunt je gemakkelijk registreren als nieuwe klant. Ze zullen dan een huidanalyse bij je doen en zo je huidtype en zonneprofiel bepalen. Na de registratie ontvang je een eigen persoonlijke elektronische sleutelhanger. Met de sleutelhanger heb je toegang tot het pand.

Ervaring met Zen Zon Zee zonnebank in Utrecht

Zen Zon Zee

Voor de zomer wilde ik wel graag een mooi tintje hebben. Zelf ben ik namelijk echt heel bleek van mezelf en wordt ook heel moeilijk wat bruiner. Dus was ik opzoek naar een goede zonnebank in Utrecht. Een vriendin van mij gaat daar zelf ook altijd heen en ik vind het er altijd heel goed uitzien bij haar. Toen wilde ik me dus graag registreren. Toen heeft een medewerker mij geholpen en een huidanalyse bij mij afgenomen. Zo kunnen ze zien welk huidtype ik heb en konden ze mijn zonneprofiel bepalen. Na de registratie ontving ik een eigen persoonlijke sleutelhanger. Met die sleutelhanger kreeg ik toegang tot het pand. Ook werd mij uitgelegd dat ze werken met saldo’s. Je hebt dus een saldo op de persoonlijke sleutelhanger. Het saldo kun je dus ook weer gemakkelijk opwaarderen. Ze hebben een heel gemakkelijk en betrouwbaar systeem. Uiteindelijk ging ik dus voor het eerst onder de zonnebank. Ongeveer 20 minuten zat ik eronder. Mijn huid zag er na afloop echt super mooi uit en ik had eindelijk een mooie zomerse tint.  Ik kreeg daarna ook vele complimentjes over het mooie kleurtje. Zelf ga ik nu regelmatig even langs. Als je nog opzoek bent naar een goede zonnebank raad ik je die van Zen Zon Zee zeker weten aan!