Beautybehandeling

Schoonheidssalon Rein in Arnhem

Schoonheidssalon Rein Skin & Beauty is dé schoonheidssalon in Arnhem waar je de beste behandelingen krijgt voor huidverjonging en huidverbeteringen van Kim Rengelink. Ze beschikken over alle kennis en ervaring om voor elke klant een persoonlijk behandelplan samen te stellen. Naast de behandelingen willen ze de klanten ook een beleving meegeven, ontspanning speelt een grote rol! Ze kijken graag wat ze voor je kunnen betekenen want iedere huid is anders en moet gezond blijven!

Schoonheidssalon in Arnhem

Waarom deze schoonheidssalon in Arnhem?

Rein Skin & Beauty werkt met ervaren huidspecialisten en besteedt veel zorg aan de opleiding om up-to-date te blijven. Er zijn namelijk altijd veel nieuwe ontwikkelingen in de huid wereld! Ze hanteren een persoonlijke aanpak want elke huid is anders en moet goed verzorgd blijven. Rein Skin & Beauty werkt alleen met de beste biologische producten en semi-medische producten met een bewezen werking. Ook werken ze met de nieuwste apparaten en hebben ze een mooie salon waar je behandelingen krijgt in een oase van rust. Ben je geïnteresseerd en wil je graag een behandeling krijgen? Kijk dan op de website voor meer informatie en kies een lekkere behandeling uit en maak een afspraak!

Huidtherapie

Behandelingen

Ze hebben 3 soorten behandelingen:

  • Huidverbeterende behandelingen: Rein Skin & Beauty is gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen en gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalons. Je kunt altijd een professionele behandeling verwachten met kwaliteit in een salon met een goede sfeer!
  • Biologische behandelingen: Bij deze behandelingen gebruiken ze de biologische producten van Absolution. De behandeling maken ze op maat en naar de behoefte van jouw huidconditie zodat ze niks doen om het te beschadigen en het optimaal kan shinen!
  • Rein & Skinfitness: Dit zijn nieuwe behandelingen! Deze gezichtsbehandelingen zorgen meteen voor een frisse, stralende en strakkere huid door een huidverbeterende massage techniek in combinatie met het biologische Booster LIFT serum.