Retourneren

Tot hoelang mag ik mijn bestelling retourneren?

“U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen, download hier het Retour formulier! U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@perfecthairstore.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Vergeet a.u.b niet bij het retourneren de factuur (kopie mag natuurlijk ook) bij te voegen met daarop jouw Bank gegevens zodat het terug storten van het geld geen onnodige vertragingen oploopt.

Mag ik een flip in retourneren?

Voor het retourzenden van Flip in zijn wij helaas genoodzaakt vanwege hygiëneredenen om extra kosten van €7,50 voor het reiniging te rekenen. Het recht om een flip in te retourneren vervalt wanneer:

  1. Wanneer de flip in gedragen is, je mag de flip in natuurlijk wel opzetten om te bepalen of het de juiste kleur is.
  2. Wanneer het draadje is vervangen.
  3. Wanneer de flip in is afgewerkt, met afwerken bedoelen we het knippen of snijden van de flip in.
  4. Wanneer de flip in geverf of geblondeerd is.
  5. Wanneer het kaartje is verwijderd

Mocht één van de bovenstaande punten niet gerespecteerd worden, zijn wij helaas genoodzaakt om ons aan de wettelijke uitsluiting van herroepingsrecht* te houden.

Balmain en retourneren.

Alle Balmain artikelen zoals ponytail’s, clip in pony’s en hairxpressions mogen na het openen van de verpakking niet worden geretourneerd of geruild vanwege de uitsluiting van de herroepingsrecht*  Het bepalen of de juiste kleur is aangeschaft kan dankzij de verpakkingen van Balmain zonder deze te hoeven openen.

  • *Uitsluiting herroepingsrecht : Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals hairextensions, haarverf en verzorgingsproducten.

Welke kosten zijn verbonden aan retourneren?

U kunt uw bestelling retourneren via PostNL daar zijn kosten aan verbonden (ongeveer €6.95), deze zijn voor uw eigen rekening. Voeg bij uw bestelling een kopie van uw factuur met uw rekening nummer erop, dan stort Perfecthairstore uw geld binnen 14 werkdagen retour. Voor het retourzenden van Flip in zijn wij helaas genoodzaakt vanwege hygiëneredenen om extra kosten van €7,50 voor het reiniging te rekenen.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Uw betaling zal binnen uiterlijk14 dagen worden terugbetaald op dezelfde wijze waarop de oorspronkelijke betaling heeft plaatsgevonden.

Naar welk adres kan ik het retourneren?
  • Hobbemaplantsoen 8

  • 1701 KG Heerhugowaard

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Retourneren, 9.0 out of 10 based on 2 ratings