Hoe verzorg je je haar?

Iedereen wilt mooi haar of het perfecte kapsel hebben. Maar niemand krijgt zomaar perfect haar, je moet het namelijk goed verzorgen. Ook is het belangrijk om geduld te hebben omdat je haar niet snel groeit. Want gemiddeld groeit je haar 0,35 millimeter per dag. Ook heeft iedereen ander soort haar. Van krullend tot dik haar. Maar toch moet iedereen het verzorgen. 

Wassen

Let erop dat je de haarproducten aanschaft die bij jouw type haar passen. Als je je haar wast, dan is het belangrijk dat je je shampoo aan de hoofdhuid aanbrengt. Daarna kan je water toevoegen om het naar de punten te brengen. Ook is het belangrijk dat je conditioner gebruikt na elke wasbeurt. Met vet haar is het belangrijk dat je je haar enkel gebruikt bij de lengte en punten. Bij droog haar kun je het over je gehele haar aanbrengen. Als je eenmaal de shampoo en/of conditioner hebt aangebracht dan is het belangrijk dat je het uitspoelt met zo koud mogelijk water. 

Na het wassen

Na het wassen is het belangrijk dat je extreem voorzichtig doet. Het is van belang dat je je lengte zachtjes knijpt tussen de handdoek. Je kan ook je haar in een grote handdoek wikkelen. Het wordt zeker niet aangeraden om je haar te borstelen wanneer het nat is. Ook bestaan er speciale borstels voor als je je haar in model wilt brengen. 

Kapsels

Natuurlijk moet je je haar in model brengen. Er bestaan oneindig veel kapsels die je kunt maken. Hierbij een aantal kapsels. Voorbeeld is de lage paardenstaart die is simpel maar ook effectief. Ook bestaat er een bubbly staart, die kan je maken door op verschillende afstanden elastiekjes in je haar te plaatsen. Voor een kapsel met extra volume, laat je je haar in veel laagjes knippen. Ook kan je gaan voor een simpele vlecht of schaf je knipjes aan en upgrade je je losse haren. Daarnaast is het nu in om een pony te laten knippen. Mocht je het niet aandurven om een pony te laten knippen of heb je te kort haar voor een mooie lange staart. Hairextensions Voordeel heeft daar oplossingen voor. Bij hun kan je een pony of een ponytail aanschaffen. Zo hoef je nooit meer te zeuren dat de kapper je haar verkeerd knipt.