Hair extensions inzetten

Wil je hairextensions laten inzetten?

Met ruim 45 verschillende kleuren hair extensions van A-kwaliteit haar op voorraad kunt u direct bij ons terecht voor een afspraak. Wij werken met merken o.a. Euro.So.Cap, So.Cap.Original  en Balmain. Deze hairextensions zijn voorzien van een waxje/bonding welke door midddel van warmte aan het eigen haar bevestigd wordt.

Hoeveel kost een volume of verlenging van het haar?

Een volumebehandeling is al verkrijgbaar voor slechts €53,75 en een complete verlenging van het haar al voor €215,–. Alle prijzen zijn inclusief btw en gratis afwerken. Dit betekent dat de extensions na net inzetten naar wens gratis in model geknipt/gesneden worden. Er komen dus geen extra kosten meer bij.

Garantie

Wij geven 3 maanden garantie op al onze extensions. Met meer dan 13 jaar ervaring met het inzetten van extensions en award winnaar van So.Cap.Original ben je gegarandeerd van een mooi en langdurig resultaat.

Prijzen per stuk incl Btw

Prijzenlijst inzetten hairextensions

afspraak-maken.jpg

 

Hoe lang blijven de hair extensions welke wij inzetten mooi?

Wij zetten 3 merken hairextensions in. De hair extensions van Euro.So.Cap worden momenteel het meest verkocht en ingezet, omdat de kwaliteit heel erg goed is en toch betaalbaar. Deze hair extensions blijven zeker 3 maanden mooi hier geven wij dan ook 3 maanden garantie op. Dit betekent dat wij garanderen dat het haar niet gaat klitten, extreem droog wordt of uitvalt.

Zijn Hair Extensions slecht voor het eigen haar?

De hair extensions welke ingezet worden zijn voorzien van een keratine bonding welke bevestigd wordt aan het eigen haar d.m.v. warmte. De warmte welke gebruikt wordt is minder heet dan een stijltang. Dit systeem is dus niet slecht voor het eigen haar, maar wij adviseren wel extensions niet jarenlang te dragen. Bij zeer dun of zeer fijn haar adviseren wij ook geen wax hair extensions te nemen. De hair extensions zijn niet zwaar, maar er hangt wel extra gewicht aan jouw haar. Wij adviseren in dit geval een Flip in Hair. Dit systeem is beter geschikt voor zeer dun en zeer fijn haar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Hair extensions inzetten, 8.4 out of 10 based on 85 ratings