Hair extensions Alkmaar

Heb je altijd gedroomd van lang en vol haar?

Wij van Hair Supplier zijn gespecialiseerd in het inzetten van wax extensions. Dit zijn extensions welke aan het eigen haar bevestigd worden door middel van een waxje. Wij werken ruim 13 jaar met de merken So.Cap.Original, Euro.So.Cap en Balmain. De extensions komen voornamelijk uit de tempels India en zijn remys gesorteerd. Dit betekent dat de haarschubben in dezelfde richting liggen. Dit voorkomt eventuele klitvorming van de extensions Er zijn 45 verschillende kleuren bij ons voorradig. Je kan tevens kiezen tussen stijl en licht slag.

Wil je vrijblijvend advies?

Twijfel je of wil je meer informatie dan kan je contact met ons opnemen. Ook via de App (0655733887)kan je vrijblijvend advies vragen over onze extensions en de prijzen hiervan.

­

hair extensions inzetten? Maak hier een afspraak

­

Prijzen per stuk incl Btw

Hair extensions Alkmaar So.cap.Original

 Lengte Prijs p/stk
 30 cm €2,15
 40 cm €2,30
 50 cm €2,55
 Curly’s 50 cm €3,30

 Hair extensions Alkmaar Euro.So.Cap

 Lengte Prijs p/stk
 30 cm €2,25
 40 cm €2,40
 50 cm €2,69
 Curly’s 50 cm €3,30

Hair extensions Alkmaar Balmain

 Lengte Prijs p/stk
 25 cm €2,85
 40 cm €3,35
 55 cm €4,70

 

Hair extensions Alkmaar

Voor en Nadelen van wax extensions

Er zijn veel verschillende verhalen over wax hair extensions. Een voordeel van dit verlengsysteem is dat het een aantal maanden (mits goed ingezet) in het haar blijft zitten. Je kan ermee slapen, douchen, zwemmen fohnen enz. Een nadeel is dat het iets meer verzorging nodig dan het eigen haar. Je kan bv niet met nat haar slapen. Ontkleuren of bleken kan ook niet. Ook kan je niet te vaak achter elkaar extensions in laten zetten, omdat er immers extra gewicht aan hangt. Na een aantal maanden moet een set eruit gehaald worden.

Wil je garantie op jouw hair extensions?

Wij geven 3 maanden garantie op al onze hair extensions. Dit betekent dat je garantie hebt op uitval tijdens deze 3 maanden. Ook ben je verzekerd dat de extensions goed zijn van kwaliteit (dat ze niet gaan klitten)

Hoe lang kan je extensions dragen?

Afhankelijk van hoe snel het eigen haar groeit en hoe je de extensions verzorgd kan je extensions ongeveer 3 tot 4 maanden met plezier dragen. Hierna moeten de extensions verwijderd worden voor het behoud van eigen haar.

 

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...