Haarmatten

Klik op de foto om naar de shop te gaan.

haarmatten

Haarmatten van Fill in Hair

De haarmatten van Fill In Hair zijn gemaakt van A-kwaliteit remys gesorteerd haar afkomstig uit India. Remys haar betekent dat de haarschubben allemaal in dezelfde richting liggen. Dit is om vervilting en klitten tegen te gaan. De haarmatten, ook wel weave genoemd worden allemaal op professionele wijze gekleurd. De haar matten wegen 110 gram en voor dun tot normaal haar heb je 1 pak nodig. Voor een verlenging van dik haar heb je 2 pakken nodig. Er zijn verschillende manieren van bevestiging. De meest bekende manier is het bevestigen door middel van een vlechtje op de hoofdhuid, maar ook met microringen zijn ze makkelijk te bevestigen. De weave is breed 1,50m en wordt afhankelijk van de breedte van het hoofd in ongeveer 6 banen geknipt.

Hoe verzorg ik mijn haarmatten?

Deze hairweave moeten met een milde shampoo worden verzorgd. Altijd na het wassen een masker of conditioner gebruiken, zodat de extensions lekker zacht worden. Na het wassen natuurlijk laten drogen. De wefts zijn van 100% mensen haar vervaardigd en kunnen dus gewoon gekruld of gestyled worden. Gebruik wel voor het krullen of stylen altijd een beschermende serum zodat het haar niet uitdroogd. Ga nooit slapen met nat haar. Hierdoor kan het gaan klitten

Kan je haarmatten verven?

Haarmatten kunnen gewoon geverfd worden, mits op de juiste manier en alleen donkerder. Het is echter niet goed om keer op keer te verven. Dit komt net als bij het eigen haar niet ten goede. Het is alleen niet mogelijk om de hairweft te ontkleuren of lichter te maken, omdat ze hiervan heel erg droog kunnen worden.

Advies nodig?

Wil je hairweft kopen, maar weet je niet precies welke kleur je nodig hebt dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via whattsApp 06-55733887. Wanneer je een foto doorstuurt van jezelf kunnen wij de kleur voor jouw adviseren. Ook met behulp van onze kleurenring kan je de juiste kleur uitkiezen. Deze is verkrijgbaar voor €10,00.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Haarmatten, 8.6 out of 10 based on 13 ratings