flash tattoos

Jewl flash tattoos

Voor de echte sieradenliefhebber

is er nu de ” Flash tattoo”. Deze tatoeages zijn gebaseerd op echte sieraden in Ibizastyle en zijn helemaal festivalproof. Een absolute musthave. Je kunt met deze tijdelijke sieraden eindeloos varieeren. Onze collectie bestaat uit een aantal exclusieve designs welke op de onderstaande foto’s te bestellen zijn.

Klik op de foto om naar de shop te gaan

Flash tattoos button

Ze kunnen worden gedragen als uniek item

of in combinatie met echte sieraden. Ze zijn zelf makkelijk aan te brengen en zijn geheel veilig voor de huid. Ze kunnen zelfs worden aangebracht op het gezicht. Deze tijdelijke juweeltjes blijven ongeveer 4 dagen zitten en bij de juiste zorg zelfs 1 to 2 weken. Het voordeel van deze tattoos is dat je veel kan wisselen in verschillende stylen. Vooral op festivals, op het strand of op Ibiza is dit een echte eyecatcher. Wil je ook onze Jewl Flash Tattoos gaan verkopen neem dan contact op via het contactformulier voor onze groothandelprijzen. Oorsprong: Deze tijdelijke juweeltjes zijn afgelopen zomer gespot op Ibiza en ook in Amerika gaan ze als een lopend vuurtje. Ook wordt het nu in Europa steeds populairder. Het voordeel van deze tattoos is dat je eindeloos kan varieeren en je raakt ze nooit kwijt. Wil je ook deze Ibiza tattoos bestellen?Dat kan nu voordelig in onze webshop. Je hebt ze dan de volgende dag al in huis.

Gebruiksaanwijzing :

Gebruiksaanwijzing Ibiza tattoos: De huid moet helemaal vetvrij zijn op de plek waar de tattoo komt. Gebruik dus van te voren geen bodylotion . Beweeg en rek niet de huid tijdens het aanbrengen. 1.knip de gewenste tattoo netjes en zorgvuldig uit 2.verwijder de folie en plak de tattoo op jouw huid met de plakzijde naar beneden en houdt 30 seconden een nat doekje tegen de tattoo aan. 3.verwijder dan heel voorzichtig het papiertje en dep het zachtjes aan met het natte doekje 4.voor het beste resultaat de huid 10 minuten niet uitrekken of bewegen

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
flash tattoos, 9.2 out of 10 based on 13 ratings