Featherboh

De featherboh is een braid (strak gedraaid vlechtje) waaraan verschillende schitterende accessoires bevestigd zitten.De featherboh is er in verschillende kleuren en soorten en zijn makkelijk in te zetten en uit te halen. Dit is een echte sierraad voor in het haar. Ze worden in Portugal met de hand gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

De featherboh is €24,99 per stuk en is verkrijgbaar in 3 lengtes.

Klik op de foto om naar de shop te gaan

featherboh

De featherboh is verkrijgbaar in de lengtes 30cm, 40cm en 50cm en worden door middel van een clip of een microring ingezet. Dit is zelf heel makkelijk te doen. Beide bevestigingen zitten standaard bij jouw featherboh. Dit mooie haarsierraad is inmiddels al gezien bij GTST en bij Verliefd op Ibiza.

featherbohs

Omdat deze unieke haarsierraden in Portugal handgemaakt worden zijn de oplagen daarom beperkt. Je zult daarom ook vaak een wisselend  assortiment zien. Ze zijn vooral bij de feather liefhebbers populair, omdat hier ook weer de feathers in terugkomen, maar dan net even anders. Deze featherboh wordt zelf door ons geimporteerd en zijn daarom uniek in zijn soort.

Hoe zet je zo’n featherboh in het haar? Bij de featherboh zit een clip en een microring ingesloten zodat je zelf kan kiezen hoe je deze in het haar gaat zetten. Het voordeel van de clip is dat je zelf kan kiezen waar je hem inzet. Als je hem altijd op een vaste plek wilt dragen dan kan je het beste de microring gebruiken. De microring zet je eerst (met een inzetnaaldje)in het haar en knijp je goed dicht. Aan het ringetje zit een extra ringetje vast waaraan je de featherboh kan vastklikken.Het wijst zich eigenlijk vanzelf en is heel makkelijk.

Wil je opvallend zijn, kies dan voor de featherboh met fantastische felle kleurtjes zoals fucsia, turquoise of blauw. Houdt je meer van natuurlijk dan is er natuurlijk ook de natural brown.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Featherboh, 7.2 out of 10 based on 5 ratings