feather Extensions

feather extensions van 100% echte veren

Omdat deze feather extensions A-kwaliteit veertjes zijn blijven ze weken tot maanden heel erg mooi. Je kunt ze wassen, stylen en krullen. De lengtes zijn 20 tot 25 cm lang. De veren extensions zijn al voor €0,80 excl btw te verkrijgen.

Klik op de foto om naar de shop te gaan

feather extensions

feathers extensions bestellen

De feathers komen van diverse leveranciers uit Amerika en zijn verkrijgbaar in effen kleuren of met een grizzlyprint. Deze kan je in het keuzemenu zelf kiezen. Bij elke veer extension zit een gratis microring ingesloten waarmee je de veertjes in het haar zet. Het enige dat je nog nodig hebt is een inzetnaald om de microring in te zetten en een knijptangetje om deze dicht te knijpen. Ook deze zijn bij ons te koop.

Voor welke lengtes haar zijn deze feather extensions geschikt?

Ze zijn geschikt voor half lang tot lang haar. Wanneer je ze korter wilt kan je dit simpel zelf doen door een stukje van de bovenkant van de veer af te knippen. Knip nooit de onderkant van de veer af, want dan krijg je een lelijk kwasteffect aan de onderkant.

Wat zijn de populaire kleuren feathers

De meest populaire kleuren waren in eerste instantie de natuurlijke bruintinten maar nu zie je ook dat de feathers ook veel in de felle kleurtjes gekocht worden. Vooral de roze, turquoise en de rainbows feathers met tie dye effect doen het goed.

Wil je een natuurlijke look creeeren met een vleugje Ibiza style of Bohemian style kies dan voor de natural brown tinten. Wil je meer opvallen, kies dan voor felle kleurtjes zoals fucsia of turquoise feathers.

Je kan de feather extensions bij ons online kopen, maar ook langskomen is geen probleem. Je ziet dan meteen de kwaliteit van onze veren. Ben je een kapsalon of groothandel en wil je serieus groter inkopen neem dan even contact op voor korting.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
feather Extensions, 7.3 out of 10 based on 20 ratings