Geld besparen

We leven in een land waar het merendeel van de mensen het goed heeft. Tuurlijk we betalen veel belasting maar daar krijg je ook heel wat voor terug. Alle wegen zijn netjes, alle straten zijn schoon en wanneer je iets wilt weten kun je via internet overal achter komen. Wel is Nederland een duur land om in te wonen. Omdat de economie zo goed loopt en marktwerking nu eenmaal werkt zoals het werkt wordt leven in Nederland pittig duur. Om Toch normaal te kunnen leven krijgen de mensen in Nederland voldoende betaald. Om met dit salaris rond te komen en ook nog een beetje te kunne  sparen beschrijven we in deze blog enkele tips om geld te besparen

 Breng je vaste lasten omlaag

Nog niet zo lang geleden heb ik al mijn vaste lasten van de afgelopen drie maanden onder elkaar gezet. Het eerste voordeel dat je hier mee pakt is dat je inzichtelijk krijgt waar je geld elke maand naar toe gaat. Het tweede positieve punt van zo´n lijstje is dat je de vaste lasten die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt kunt opsporen en hier actie op kunt ondernemen. Die Pathé pas die je al drie jaar hebt, gebruik je die wel voldoende? Dat abonnement op de bank giro loterij pluk jij daar de vruchten/ van of steun je eigenlijk voor de goede doelen die bij deze instantie zijn aangesloten?

Boodschappen doen op de markt

Toen ik als student in het centrum van Rotterdam woonde deed ik bijna al mijn boodschappen op dinsdag en op zaterdag op de Rotterdamse markt. Ik deed hier natuurlijk wel alleen mijn basis boodschappen, de basis behoeften haalde ik bij de markt. Wanneer je bijvoorbeeld wimperserum kopen wilt zou ik niet op de Rotterdamse markt doen maar bij een speciaal zaak als refectocil.nl. Maar bloemkool, appels, vlees en vis haal je goed koop op de Rotterdamse markt

Beautybehandeling

Schoonheidssalon Rein in Arnhem

Schoonheidssalon Rein Skin & Beauty is dé schoonheidssalon in Arnhem waar je de beste behandelingen krijgt voor huidverjonging en huidverbeteringen van Kim Rengelink. Ze beschikken over alle kennis en ervaring om voor elke klant een persoonlijk behandelplan samen te stellen. Naast de behandelingen willen ze de klanten ook een beleving meegeven, ontspanning speelt een grote rol! Ze kijken graag wat ze voor je kunnen betekenen want iedere huid is anders en moet gezond blijven!

Schoonheidssalon in Arnhem

Waarom deze schoonheidssalon in Arnhem?

Rein Skin & Beauty werkt met ervaren huidspecialisten en besteedt veel zorg aan de opleiding om up-to-date te blijven. Er zijn namelijk altijd veel nieuwe ontwikkelingen in de huid wereld! Ze hanteren een persoonlijke aanpak want elke huid is anders en moet goed verzorgd blijven. Rein Skin & Beauty werkt alleen met de beste biologische producten en semi-medische producten met een bewezen werking. Ook werken ze met de nieuwste apparaten en hebben ze een mooie salon waar je behandelingen krijgt in een oase van rust. Ben je geïnteresseerd en wil je graag een behandeling krijgen? Kijk dan op de website voor meer informatie en kies een lekkere behandeling uit en maak een afspraak!

Huidtherapie

Behandelingen

Ze hebben 3 soorten behandelingen:

  • Huidverbeterende behandelingen: Rein Skin & Beauty is gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen en gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalons. Je kunt altijd een professionele behandeling verwachten met kwaliteit in een salon met een goede sfeer!
  • Biologische behandelingen: Bij deze behandelingen gebruiken ze de biologische producten van Absolution. De behandeling maken ze op maat en naar de behoefte van jouw huidconditie zodat ze niks doen om het te beschadigen en het optimaal kan shinen!
  • Rein & Skinfitness: Dit zijn nieuwe behandelingen! Deze gezichtsbehandelingen zorgen meteen voor een frisse, stralende en strakkere huid door een huidverbeterende massage techniek in combinatie met het biologische Booster LIFT serum.
Wellness

Zonnebank in Utrecht

Zonnebank Utrecht

Ben jij nou op zoek naar een goede zonnebank in Utrecht? Dan is Zen Zon Zee de perfecte optie.

Voor een mooi zomers kleurtje en een huidanalyse kun je terecht bij Zen Zon Zee. Je kunt je gemakkelijk registreren als nieuwe klant. Ze zullen dan een huidanalyse bij je doen en zo je huidtype en zonneprofiel bepalen. Na de registratie ontvang je een eigen persoonlijke elektronische sleutelhanger. Met de sleutelhanger heb je toegang tot het pand.

Ervaring met Zen Zon Zee zonnebank in Utrecht

Zen Zon Zee

Voor de zomer wilde ik wel graag een mooi tintje hebben. Zelf ben ik namelijk echt heel bleek van mezelf en wordt ook heel moeilijk wat bruiner. Dus was ik opzoek naar een goede zonnebank in Utrecht. Een vriendin van mij gaat daar zelf ook altijd heen en ik vind het er altijd heel goed uitzien bij haar. Toen wilde ik me dus graag registreren. Toen heeft een medewerker mij geholpen en een huidanalyse bij mij afgenomen. Zo kunnen ze zien welk huidtype ik heb en konden ze mijn zonneprofiel bepalen. Na de registratie ontving ik een eigen persoonlijke sleutelhanger. Met die sleutelhanger kreeg ik toegang tot het pand. Ook werd mij uitgelegd dat ze werken met saldo’s. Je hebt dus een saldo op de persoonlijke sleutelhanger. Het saldo kun je dus ook weer gemakkelijk opwaarderen. Ze hebben een heel gemakkelijk en betrouwbaar systeem. Uiteindelijk ging ik dus voor het eerst onder de zonnebank. Ongeveer 20 minuten zat ik eronder. Mijn huid zag er na afloop echt super mooi uit en ik had eindelijk een mooie zomerse tint.  Ik kreeg daarna ook vele complimentjes over het mooie kleurtje. Zelf ga ik nu regelmatig even langs. Als je nog opzoek bent naar een goede zonnebank raad ik je die van Zen Zon Zee zeker weten aan!