Bezorgen

Standaard pakketservice

Wij bezorgen vooral in Nederland en Belgie maar ook de overige landen kunt u bij ons kiezen. De verzendkosten in Nederland zijn met Standaard pakketservice (€4,95) wanneer u een bestelling plaatst onder de €30,– excl.btw. Alle bestellingen worden via Post.nl verzonden. Wanneer u een bestelling plaatst voor 17.00 uur (Balmain heeft een levertijd van 1 a 2 werkdagen) , dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden via Post.nl. U kunt in het afrekenproces ook zelf kiezen voor een andere afleverdag. (bij opmerkingen) op dit moment wordt door PostNL circa 98% van de door ons aangeboden pakketten ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd.

Extra pakketservice

Besteld u na 17:00 en heeft u weinig geduld. Dan wilt u toch de volgende dag al kunnen genieten van onze mooie producten! Geen probleem kies dan voor de Extra pakketservice (€9,95). Alle bestellingen tot 23:59 worden de volgende dag tussen 18:00 en 21:30 bezorgd (Balmain is uitgesloten voor deze service).

Standaard naar Belgie

Wij versturen veel pakketjes naar Belgie. De verzendkosten Standaard naar belgie zijn onder de €50,- €7,95 daarboven betalen wij de verzendkosten. Wanneer u een bestelling plaatst voor 17.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde nog door ons verzonden. Dit betekent dat uw bestelling 9 van de 10 keer de volgende werkdag al in uw bezit zal zijn (Balmain heeft een levertijd van 1 a 2 werkdagen).

Bestelling afhalen bij Hair & trendsupplier
(belt u even als uw komt 06-55733887)

Helemaal geen geduld! En wilt u vandaag nog onze fantastische producten gaan gebruiken. Dat is geen probleem bel of App (06-55733887) ons even dat u langs wilt komen dan maken wij speciaal even tijd voor u klaar.

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden.

Zodra uw bestelling door ons wordt verstuurd ontvangt u een e-mail met een track and trace zo dat u gemakelijk kunt zien waar uw bestelling zich bevindt.

Wat gebeurd er als ik de postbode hebt gemist?

Als u de eerste keer niet thuis bent zal onze vervoerder de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL uw zending naar het dichtstbijzijnde Postkantoor. Het pakket blijft drie weken liggen op het Postkantoor en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden. Waneer u er speciaal om vraagt kan uw pakketje ook bij de buren wordt afgeleverd.

Geannuleerde artikelen

Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat u besteld heeft niet meer op voorraad is of dat deze niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan u gecrediteerd.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Bezorgen, 10.0 out of 10 based on 2 ratings