Schrijf een beoordeling

Alvast bedankt en graag tot een volgende keer.

Beoordeling van : Yachica

26-01-2017 | 15.54
SUPER tevreden!!! Goede en snelle sevice, de product info is zeer duidelijk.
….Doen wat ze beloven!

Beoordeling van : An

Gewoon super! Erg klantvriendelijk, fijne communicatie, zeer goed advies, prima producten en uitstekende prijzen. Aanrader!!!

 

Beoordeling van : Liesbeth

Prima service, de producten zijn snel binnen en een geweldige kwaliteit!
Ben echt heel blij met mijn wax-extensions van echt haar. Heerlijk zacht, natuurlijke slag die er ook echt in zit, en niet bewerkt is tot slag. In juni mijn eerste set besteld, en dat heeft t met gemak ruim 3 maanden ‘als nieuw’ gebleven! Helaas moest het eruit, omdat de bondjes in beeld kwamen, anders zat het er nog in. Daarna extensions van Great hair en Dibiase gehad….dat zat van dag 1 in de knoop, en heb ik van ellende na amper 6 weken eruit gehaald! Nu weer extensions van jullie, en weer prima kwaliteit. Heel heel blij!!

 

Beoordeling van : Christine

Ik heb met Suus op de app gesproken en als de kleur niet goed is dan krijg ik mijn geld terug. Bedankt voor de service via de app. Heel handig!

 

Beoordeling van : Lovely Faces

Superservice! Veel keus en snelle levering. Ik ben erg tevreden!
Tot snel!

 

Beoordeling van : enjoyceyourhair

super service!

 

Beoordeling van : christel

hallo,
super tevreden met de haren om 17u bestel dag erna in huis super bedankt ik laat ze zometeen insteken

 

Beoordeling van : Eva Naomi

Super mooie kwaliteit haar ontvangen! Super blij ermee! Ook een goede klantenservice via whatsapp! Hartstikke bedankt!

 

Beoordeling van : Chalana van den Tillaart

GEWELDIGE service! Vanmorgen (op een zaterdag) haren besteld en voor 19.00 uur al binnen. Super snel antwoord op de app.. Super bedankt!

 

Beoordeling van : Pauline

Hoi, De haartjes zijn binnen! en bedankt voor de gratis snode erbij super tof!!

Geplaatst door Anja

24-06-2016 | 09.45

Hallo Suus,
Ik ben blij 
Helemaal gedaan zoals je zei:
Wassen, snode,doorborstelen, in laten trekken, uitspoelen,doorborstelen, aan de lucht laten drogen,doorborstelen, serum, het is zo goed door te borstelen, toen serum droog was waren de punten wel wat pluizig dus daar nieuw serum in, daarna met de stijltang
Het voelt weer als eigen haar! Hele verbetering! Nogmaals dank

Geplaatst door Gerda

20-06-2016 | 12.58

Ik heb op 2 februari fill in hair bij jullie besteld en wil weer gaan bestellen maar ik weet het kleurnummer niet meer
Ik ben ook alle mails kwijt allemaal een keer gedelete
Dit was het ordernummer;
2016225098
De kleur was perfect en die wil ik graag weer bestellen
Ik had steil besteld 35 cm
Was echt perfectoooIk hoor graag van je , mogelijk heb jij bij de order het juiste kleurnummer nog staan en dan bestel ik die gewoon weer
Tophaar hoor, heb er gewoon mee in zee gezwommen en alles!!
Groetjes
Gerda

Geplaatst door lies

16-06-2016 | 19.01

Hoi Suus (? volgens mij zag ik ergens dat dat je naam is  )

Vorig jaar stomme rare bui en mn haar af laten knippen (What the *** was I thinking) ik zou heel graag langs willen komen om samen te kijken naar een goede oplossing. (Flip in of clip in) heb jij deze beide opties?
ik hoop dat ik langs kan komen, want ben t zat  haha

Groetjes Lies

Geplaatst door Emma Romijn

15-06-2016 | 22.46

Goedenavond

Kan de flip in of fill in ook met kort haar gebruikt worden? Graag hoor ik van u want zou dan eventueel voor mijzelf en mijn oudste dochter willen kijken.

Geplaatst door Lynn

15-06-2016 | 10.12

Goedemorgen,
Vandaag de crazy color binnen gekregen! Dit weekend lekker showen met mijn nieuwe haartjes Groetjes Lynn

Geplaatst door Kimberley

10-06-2016 | 08.31

Hoi,
Ik heb gister het haar laten inzetten d.m.v weave. Het haar is echt supermooi bedankt 

Geplaatst door Monique

31-05-2016 | 18.29

Hey,

Hartelijk dank voor de snelle en uitstekende service. Ik ga in de toekomst vaker bij jullie bestellen.

Groetjes
Monique

Geplaatst door Yamina

12-05-2016 | 12.41

beste, ik zou graag een pakket van 50 hairfeathers kopen, nu vroeg ik me af of de mix-it pakket kan gemaakt worden met een combinatie van de deapsea en de back to eart met een beetje pink a delic en purple brown (om even moeilijk te doen  ) en mijn 2e vraag is of ze zowiso maar 2tt 3 mm zijn?
vriendelijke groeten, en alvast bedankt

Geplaatst door charissa

30-04-2016 | 11.28

goedemorgen,
ik heb net een bestelling gedaan, ik vroeg mij af of deze dan maandag bezorgd word.gr charissa

Geplaatst door Shauni

19-04-2016 | 16.39

Super tevreden over de snelle service! Gisteren ochtend extensions bestelt en vandaag kort na de middag reeds geleverd! Super!! 

Geplaatst door Agnes

19-04-2016 | 10.18

Hallo,

Ik heb twee weken geleden 2x 5 feathers besteld.. Ik was er heel blij mee.. Maar er zijn en nu al een paar afgeknapt. En dat vind ik echt zonde! Ik ben niet erg tevreden over de kwaliteit!

Groeten, Agnes klein Horsman

Geplaatst door Olga Roelen

12-04-2016 | 12.50

Hallo Suus,

Zijn die haarbandjes ook geschikt voor kleine meisjes (4 jaar)? Omdat het 1 maat is..??

Groetjes Olga

Geplaatst door Jacoline

16-03-2016 | 14.28

Hi Suus! Hoe is het! Ben MEGA blij met m’n haar. Nu bijna 2 maanden verder en nog steeds top. Wil wel even bij je bijwerken deze of volgende week. Heb jij nog opties in je agenda? Liefs Jacoline

Geplaatst door Jamilla

10-03-2016 | 15.40

Goedemorgen,

Ik heb gister middag mijn veren binnen gekregen, super mooi!! Ik ben er heel erg blij mee. Alleen viel mij iets op. Ik had een set van 5XL veren en losse brede XL veer besteld. Het setje van 5 miste alleen een veer, het is een setje van 4 veren.

Met vriendelijke groet,
Jamilla van de weetering
Europa Hairstyling Bergambacht

Geplaatst door barbara

06-01-2016 | 11.54

hallo, ik wil graag wax extensions 30 cm met slag kleur 2 hebben julie dat ? graag wou ik vandaag bestellen

Geplaatst door Martine

24-12-2015 | 17.35

Goede service, uiteindelijk de perfecte extensions. Bedankt, zal dit vrienden zeker aanraden!

Geplaatst door sandra

20-12-2015 | 09.31

Bedankt Suus & Harm voor het sturen. Perfecte service! De haarbandjes zijn mooi en de kwaliteit van de fiber is goed vind ik. Mooi wat dikker haar is het ook met een klein beetje glans (niet te erg). In kunst is er veel slechte kwaliteit te koop, maar dat is dit niet.
Hartelijk dank, ik vond het vervelend dat ik het moest zeggen van dat andere haarstuk, maar ja het was best duur en ik vond het gewoon niet goed en als je hem dan niet meer draagt….dat is zonde van het geld.

Geplaatst door Sara

19-12-2015 | 22.41

Als ik 4 haarbanden bestel met kleine bloemetjes vanuit België, wanneer zou ik die ontvangen?
Kunnen de haarbandjes passen voor kinderen van 4 en 7?
Mvg

Geplaatst door renske

29-11-2015 | 19.56

Als de kleur niet goed is kan ik hem dan terug sturen en ruilen?

Geplaatst door Vanessa

22-11-2015 | 19.44

Hallo, zitten de extensions nu per 20 of 25 in een pakje? (Ring on)

Geplaatst door Natasja

18-11-2015 | 21.27

Hai, kan je ook naar Denemarken versturen?

Geplaatst door melanie

25-10-2015 | 13.38

Hallo

Ik heb intresse in een flip I hair ..ik heb donker bruin haar..maar ik zie die niet ertussen staan,hebben jullie die kleur?..
en heb je aan 1 flip in hair genoeg ?
Ik heb waxjes gehad en had er 125 tot 150 stuks in lag eraan..
Graag reactie 

Geplaatst door enjoy

09-10-2015 | 10.42

ik had mijn bestelling woensdag morgen doorgegeven doorgegeven in de hoop het vandaag toch zeker te hebben, maar ik heb weer pech   

Geplaatst door wendy

29-09-2015 | 13.15

Super goede Service en advies via whatsapp! Snelle levering en erg mooie producten! 

Geplaatst door Sandra

16-09-2015 | 09.01

Ik heb de Fill in en de Weft ontvangen! Nog dank voor je geduld met mijn gepieker welke kleur  . Ben er zeer blij mee want de kleur is perfect! Past bij me. Ik heb vaak te licht, te geel of te rood. Deze is een beetje warm maar ook weer niet errrrug mooi. Dank ook voor vlotte verzenden en dat je m mooi geknipt hebt. Dat is toch echt een vak….

Groet Sandra.

Geplaatst door Felicia

10-09-2015 | 12.32

Ik heb de flip binnen hij er super vol uit. Wat een snelle levering!! De kleur komt perfect overeen met mijn punten. Groetjes Felicia

Geplaatst door isabel

01-09-2015 | 21.02

Mooiie extensions fill mooie keuze gemaakt van kleur ook. Is er iemand die weet hoe in model te knippen want ik moet nog naar de kapper gr isabelM

Geplaatst door Evelyne

01-09-2015 | 07.43

Hai Suus, ik ben enorm blij met de Flip. De kleur en lengte zijn perfect!! Nooit meer anders! Ik zal zo even een foto doorsturen. Heb je beetje een idee 

Geplaatst door Christien

28-08-2015 | 10.55

Heerlijk!!, Ik hou van snelle service bedankt!!

Geplaatst door Saskia

06-08-2015 | 09.51

Hallo, ik zie dat de kleur 613/18/613 uitverkocht is, krijgen jullie deze nog binnen?
Groetjes saskia

Geplaatst door manuela

26-07-2015 | 18.54

Geachte heer/mevrouw,

Ik wilde afgelopen middag bij jullie een bestelling plaatsen maar, toen ik dit deed werd mijn adres gezien als Spanje en niet als Rotterdam (Nederland) hierdoor moest ik heel veel verzendkosten betalen.
Is er een mogelijkheid om de bestelling vooralsnogte plaatsen maar dan via het goede adres en de juiste verzend kosten?

In afwachting van uw reactie verblijf ik.

Met vriendelijke groet,

Manuela Sela

Geplaatst door Desiree Janssen

16-07-2015 | 12.42

Woooowww super blij met mijn flip in hair. Vanmorgen bij de kapper geweest. Wat een mooie flip in hair en wat een super kwaliteit! Jmmr dat ik geen foto kan plaatsen van het resultaat.

Geplaatst door indy

15-07-2015 | 14.36

Hallo
Ik heb maandag voor 5 uur mijn veertjes al besteld 10 stuks en ringetjes
Maar ik heb nog niks binnen gekregen
Ik dacht voor 5 uur volgende dag thuis

Geplaatst door desiree

14-07-2015 | 19.15

Hallo ik had een vraagje. Op de site staat voor 5uur besteld morgen in huis!
Ik heb zaterdag morgen iets besteld. Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten. Ik snap dat ze op zondag geen pakjes verzenden en op maandag ook meestal niet. Maar ik had net dan eigenlijk vandaag verwacht.
Dan klopt toch ook niet wat op jullie site staat voor 5 uur besteld morgen in huis!
Groetjes

Geplaatst door Olga Roelen

14-07-2015 | 00.53

Ik wilde net Lisap Sculture Gum bestellen en zag dat er bij 4 potten geen verzendkosten berekend worden, maar op de factuur laat hij dat niet zien en worden de verzendkosten gewoon berekend…..
Klopt het dat de verzendkosten van 2,48 euro naar 3,95 euro gestegen is?? 

Geplaatst door mc.althuis

09-07-2015 | 17.45

Vandaag heb ik mijn flip in binnen gekregen en het is zo mooi ziet er heel natuurlijk uit supper snel binnen gekregen supper bedrijf  zekker un aanrader

Geplaatst door Samantha

07-07-2015 | 18.34

Beste Suus,

ik heb de Custom made flipin zojuist vandaag ontvangen.
Het is echt prachtig geworden. Ik wil jullie heel erg graag bedanken. Ik heb 1x een geweldige flip in gehad daarna nooit meer weer naar 3x
en eindelijk iets gevonden nu wat weer helemaal naar mijn wens is.

Hartstikke bedankt

Geplaatst door Doree

01-07-2015 | 20.44

Het haar zit erin.. het is heel lang geleden dat mijn extensions zon goede kleur waren. Ben er heel erg blij mee. Bedankt voor alle goede hulp 

Geplaatst door Danielle

30-06-2015 | 19.52

Ik heb de feathers binnen gekregen met het rekje! Helemaal blij mee! Bedankt jullie gaan me weer terug zien in de webshop! Groetjes

Geplaatst door Quirina

22-06-2015 | 01.47

Beste,
Ook ik zie de feathers per 5 stuks natural brown XXL niet meer staan.
Zijn deze binnenkort terug beschikbaar?Vriendelijke groeten,
Quirina Heylen

Geplaatst door Jessy

17-06-2015 | 09.42

Beste heer/mevrouw,

Ik ben erg tevreden over de feathers!
Nu zie ik echter de gebundelde Feathers Natural Brown in XXL niet meer staan.
Komen deze wel weer binnen?
Ik hoor graag van u.

Groet,
Jessy Lindeman

Geplaatst door Jennifer

11-06-2015 | 21.05

Goedenavond. Gistermiddag omstreeks 1400u heb ik een paar deurvergrendeling extensions en wat microringen besteld en ik kreeg keurig een mail dat deze vandaag Russen 17 en 19u bezorgd zouden worden. Via de pakket post. Dat vond ik al gek, want het zijn maar een paar veertjes en die passen immers in een enveloppe maar a la. Ik heb gewacht en gewacht maar niets ontvangen.. Toen ik opzocht via de track en trace code waar hij bleef stond er dat ze ineens morgen, 12 juni geleverd worden ivm een mislukte eerste poging. Das gek, want ik was er gewoon. Wat er ook stond was dat er een handtekening nodig was. Nu zal de fout ongetwijfeld bij post nl liggen maar waarom worden een paar simpele veertjes via zo’n omweg bezorgd? Morgen ben ik niet thuis, dus dan zal ik het bij een door hen uitgekozen punt moeten halen, terwijl ik niet echt mobiel ben. Ik vind dit erg jammer en tevens heb ik ze nu niet optijd binnen voor het feestje waarvoor ze besteld zijn. Zonde van het gedoe voor een paar kleine, simpele veertjes.

Geplaatst door Marloes

01-05-2015 | 14.44

Hallo,

Ik heb afgelopen zaterdag 3 fill in hair binnengekregen, om te kijken welke kleur het mooiste zou zijn.
2 hiervan vielen tegen, maar 1 paste perfect bij mijn haar en wat ik zocht.

-Ik stuur dus Fill in Hair Exclusive kleur 16 terug, omdat de kleur anders was dan ik verwacht had. Ik vond de kleur wat saai.
-Ook stuur ik de Fill in Hair Exclusive kleur 613-4-24 terug, omdat ik het bruin erin te grof en te donker vind. Ik had verwacht dat dit wat fijner zou zijn.

De Fill in Hair Exclusive kleur 613-18-613 heb ik gehouden, dit vind ik een erg mooie kleur en mijn complimenten hierover. Heb deze al een keer gedragen en ben er erg tevreden over.

De twee Fill in Hair die ik retour stuur heb ik niet uit de verpakking gehaald, omdat ik meteen zag dat de andere het mooiste was.

Bedankt voor de snelle levering.
Groeten,
Marloes

Geplaatst door Bianca Leunisse

28-04-2015 | 17.31

In maart ben ik bij Suus geweest voor een flip in. Heb altijd losse extension gehad, maar wilde nu iets wat ik de ene dag in kan en de andere dag niks wil  Ik ben superrrrr blij met mijn flip in, en ook super goede service en zeer vriendelijk. Ik kan het iedereen aanbevelen om naar Perfecthairstore te gaan, Suus geeft je goed advies en gaat naar huis met een super mooie, gelijk gesneden flip inn.
Van een heeeel blij mens   

Geplaatst door nouk

23-04-2015 | 20.20

Hallo, ik heb veren en clips voor clip-in veren extensions te bundelen. Ik zag ook de waxjes om meerdere veren te bundelen, maar hoe bevestig ik ze aan het clip-in kammetje??

Geplaatst door PATTY DE BRUIN

21-04-2015 | 09.25

Goedemorgen, wil graag een flip in bestellen, maar het nummer van de whattsapp klopt niet geloof ik (?)
Hij geeft aan dat ik niet kan appen en zou toch graag willen weten welke kleur ik nodig heb.
Kunt u mij een mailtje sturen met het juiste nummer ??
Bij voorbaat dank en een fijne dag.Groetjes Patty

Geplaatst door hds

20-04-2015 | 17.13

Hallo, ik heb een vraagje over de levering binnen hoeveel dagen is de bestelling thuis want ik heb ze voor volgende week maandag nodig?… met vriendelijke groet

Geplaatst door Angelique

14-04-2015 | 13.24

Goedenmiddag, ik heb een vraagje over de micro rings. Kun je mij zeggen wat het verschil is tussen de silicone micro rings en de micro rings met schroefdraard voor i-tip extensions? Ik heb momenteel zelf i-tip extensions , maar volgens mij heeft de inzetter gewone silicone microrings gebruikt. Zijn degene met schroefdraad beter voor het vasthouden van de extensions misschien?

Alvast bedankt voor de reactie,

Hartelijke groet,
Angeliuqe

Geplaatst door Ursula

10-04-2015 | 12.21

zijn dit alles losse veren of heb je ook bundeltjes van 3/4 veren

Geplaatst door Ellen

25-03-2015 | 10.22

Hey Hartelijk dank voor het advies.
Kleuren zijn gewoon weg prachtig! Veel beter dan de DB3.
Super goed haar trouwens!Ik ben fan 
Blijf bij jou bestellen hoor!
Bedankt, Ellen

Geplaatst door chantal kuipers

24-03-2015 | 14.27

Hi,

Ik zou graag een keer bij u willen langskomen om een kleur en de juiste maat te kunnen uitkiezen.
Zou u mij aub voor een datum kunnen mailen?

Alvast bedankt!!

Geplaatst door Willianne

18-03-2015 | 10.39

Hallo,
Bedankt voor u reactie terug en de extra veertjes….. Mijn dochtertjes vinden het super leuk.

Geplaatst door mariannehulshoff@hotmail.com

06-03-2015 | 21.57

Hoi ,ik was vandaag bij jullie voor de flipin ,ben er blij mee ,maar ik zou graag een extra draadje wilen en ook willen zien of het makkelijk is .
Zou je mij og even willen bellen ,dan kan ik misschien nog langs komen voordat ik weg ga.
vriendelijke groet marianne Selbach

Geplaatst door mariannehulshoff@hotmail.com

04-03-2015 | 21.50

Ik zou graag even bij u langskomen ,om eventuweel een flip in aan te schaffen .
Kunt U mij even bellen telnr 0621872186

Geplaatst door Marianne

22-02-2015 | 14.40

hoii!!
Ik vraag me af of die feather extensions met ringetjes zijn of moet je die met een warmtetang in zetten..
Groetjes

Geplaatst door marissa

27-01-2015 | 15.08

hallo, ik vroeg mij af hoeveel cm de flip in is op het filmpje.

groetjes

Geplaatst door Mandy

24-01-2015 | 15.44

wanneer is de kleur 27/613 weer op voorraad?

Geplaatst door Mandy

21-01-2015 | 21.44

Snelle levering, mooi haar, kleur klopte helemaal! Superblij mee. Voor foto’s kijk op mijn instagram : __mandyyyx

Geplaatst door Lize

19-01-2015 | 10.47

bedankt voor de snelle levering! De kleuren zijn perfect. Groetjes Lize

Geplaatst door imca

16-01-2015 | 21.46

Hoi. Laat even weten dat de flip in die ik op 2 January heb gekocht prima bevalt! Ben er erg blij mee…… was even lastig om de precieze maat te maken, maar je was eindeloos geduldig
….ik dacht ook staarten te zien klopt dat?  daar heb ik ook wel interesse in  groet Imca

Geplaatst door Marissa

14-01-2015 | 13.06

Hoi,
Ik heb de extensions aangekregen alvast erg bedankt. Jullie zijn topmensen. als er problemen zijn staan jullie klaar. Dat mag gezegd worden. Grts Marissa

Geplaatst door Jeanet

12-01-2015 | 08.53

Super service!! kleuradvies via de whatsapp 

Geplaatst door Jelske

09-01-2015 | 08.26

Bedankt voor de snelle levering.Ik zou een gratis steekkam bij de Flip krijgen, maar die zat er niet bij.. Kunnen julie die nog nasturen? De kleur is verder volgens mij perfect 

Groetjes Jelske.

Geplaatst door Adinda Mol

11-12-2014 | 21.36

Gisteren de flip in echt haar nummer 4 besteld vandaag in huis. Ik had zelf coupe soleil in mijn haar ik heb mijn eigen haar gekleurd met Syoss N5 midden bruin dag zomerse coupe soleil Exact de zelfde kleur helemaal blij wel ff wennen de eerste keer met inzetten maar na een paar keer oefenen super gemakkelijk. Super haar echt zo mooi.

Geplaatst door Hillary

28-11-2014 | 11.37

De flip in is echt mooi! Ben er erg blij mee. De kapper heeft het een beetje in model gesneden en in voel me als een prinses! Dank jullie wel! 

Geplaatst door Patricia

27-11-2014 | 12.30

Hoi,
Ik heb de flip in binnen de kleur klopt precies. Wat gaaf dat je me haarkleur kon zien via de whatsapp 
Groetjes Patricia.

Geplaatst door Cornelia

25-11-2014 | 20.09

Ik heb de flip binnen hoor.hij ziet er super uit. Heel mooi  bedankt groeten Cornelia

Geplaatst door Wilma

19-11-2014 | 20.56

Hoi, ik heb afgelopen januari een flip in besteld bij je, nr 1001 en helemaal geweldig! Nu heb ik wat meer witblond haar en vraag ik me af of ik dan nr a68 moet nemen.iIk zie de 1001 niet meer staan. Alvast bedankt. Groetjes Wilma

Geplaatst door Moi

16-11-2014 | 19.40

waarom zijn er geen voor en na fotos van flip-in hair extention op deze site??

Geplaatst door Bianca

07-11-2014 | 13.34

Krijg je ook voor de feestdagen goudkleurige of zilveren veren?

Geplaatst door Samantha

18-10-2014 | 12.19

Wow… ik heb de fill in binnen wat een super mooi haar!!! Bedankt!

Geplaatst door Yvonne

15-10-2014 | 21.46

Hallo,
Ik heb een tijdje geleden flip in haar gekocht. Ben heel tevreden maar mijn draadje is kapot. Kan ik bij jullie nieuw draad bestellen? Grt Yvonne

Geplaatst door Els

06-10-2014 | 17.00

Mijn eigen haar is net iets donkerder achter. Maar het is super mooi haar! en ik ben er heel blij mee. De kapster heeft het vandaag nog in model geknipt (de fill in) en vond het ook heel mooi haar. Groetjes Els en bedankt voor de goede service! fijn weekend.

Geplaatst door Carina

30-09-2014 | 21.14

Zaterdag veertjes besteld en vandaag ontvangen  .
Altijd snelle service en weer super mooie veertjes.
Top!! Dank je wel weer 
Groetjes Carina

Geplaatst door hennie lissenberg

30-09-2014 | 13.13

hoi
ben heel erg geinteresseerd in de flip-in hair extention.
heeft die ook zijkanten of is het alleen maar de achterkant?
En de kleur hoe moetje die bepalen neem aan dat je het niet meer terug kan sturen
mvgr hennie

Geplaatst door christina

27-09-2014 | 18.15

Net terug uit Ibiza en achterover gevallen van de prijzen, een clip kostte tussen de 15 en de 25 €.
Ik zal eerstdaags wel bij jullie bestellen.

Geplaatst door Lorraine_degoede@hotmail.com

24-09-2014 | 18.25

Hele mooie kwaliteit veren, en wat een snelle levering! Zeker een aanrader!

Geplaatst door Evelien drapier

21-09-2014 | 19.40

Hoi,

Ik heb een bestelling geplaatst maar bij de betaling liep het fout.
Ik heb dat gesloten en nu ben ik het kwijt en weet ik niet hoe ik de betaling kan afronden?
Plaats ik mijn bestelling opnieuw of heb ik dan een dubbele bestelling ?

Alvast bedankt !

Mvg Evelien

Geplaatst door Heddy

18-09-2014 | 20.52

Thanks voor the new hair.het is echt precies dezelfde kleur. Voor een mooi resultaat moet ik nog een cm of 2 wachten denk ik, maar dan is het zeker mijn beste vriend@!

Geplaatst door Sharon

17-09-2014 | 15.25

Dit is mijn 2e flip die ik bij je bestel. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van het haar. Helaas had de kapper mijn eerste verpest met snijden. Hij was nog nog maar 3 maanden oud. 

Geplaatst door Valerey Driessen

14-09-2014 | 15.18

hallo ik heb een vraagje kan je die veertjes ook hergebruiken ? ik hoor er graag meer van fijne dag veder 

Geplaatst door Kelly

10-09-2014 | 22.19

Hoi Suus,

bedankt voor mijn fill in hij is echt heel erg mooi afgewerkt.
Niemand die het zag  see you next time wanneer ik weer een nieuwe kleur haar heb 
xxx van K.

Geplaatst door Jessie

07-08-2014 | 22.38

Ontzettend mooie veertjes! Echt een absolute aanrader!!

Geplaatst door Danielle

05-08-2014 | 13.39

Bedankt voor de snelle levering! De veertjes zijn top! 

Geplaatst door Toof

31-07-2014 | 21.33

Snelle levering en super mooie veertjes! Deze website kan echter wel een opknapbeurtje gebruiken. 

Geplaatst door katja

20-07-2014 | 14.10

Wat een keuze en wat een mooi groot assortiment,goede kwaliteit feathers,onze klanten en personeel zijn superenthousiast!en ook een snelle levering.De veertjes blijven soms wel 2,5 maand zitten!en ook dan zij ze nog mooi!

Geplaatst door Linda

18-07-2014 | 07.14

Ik heb de fill in ontvangen!!! Hij is echt perfect!! Dankjullie wel voor de goede en snelle service!!

Geplaatst door Jessie

20-06-2014 | 23.17

Overzichtelijke site, duidelijke informatie en snelle levering!!

Geplaatst door Axana

19-06-2014 | 21.10

Is het zeker dat het echt haar is dat remy gesorteerd is? want het is wel heel goedkoop en zou niet willen dat het begint te klitten tussen mijn haar ? 

Geplaatst door Rasta Nsasa

05-06-2014 | 12.50

Goede service, volgende dag bestelling in huis.

Geplaatst door Monique

02-06-2014 | 08.54

Binnen 3 dagen had ik mijn haar!
Gevraagd voor Track&Trace en heb ik netjes gekregen. Ook waren de clips niet op voorraad en daar heb ik netjes een terugkoppeling van gehad. En het haar is echt perfect! precies de juiste kleur, met een super kwaliteit!Echte aanrader!!

Geplaatst door Bianca

23-05-2014 | 11.14

Super leuke veren!
Top service dankjewel!

Geplaatst door Avanti

14-05-2014 | 01.51

Wij zijn een kapsalon in Spijkenisse zuid Holland.
Graag zouden wij featherheads extensions willen bestellen maar aanmelden wil niet lukken!?

Geplaatst door 4hair

07-05-2014 | 13.51

Wat een super service !!! Top bedrijf en prachtige veren  groetjes Nathalie

Geplaatst door mireille

07-05-2014 | 12.01

Hoi,
Ik ben superblij met de snelle levering van mijn adoptiehaartjes. en voor een hele goede prijs. Thnx. Mireille

Geplaatst door Nici

06-05-2014 | 21.47

Hoii,
Dank je wel voor de snelle levering van het startpakket en de blauwe veren 
Kun je je haar gewoon borstelen als de veren erin zitten?
Ik zag nog meer mooie produkten op de site dus we houden contact…..
Groet Nici

Geplaatst door Aliverr

06-05-2014 | 21.46

Hoii Suus! Ik heb lang haar, en de veertjes die ik heb zijn eigunluuuk te kort. Maar heb ze wat lager in gezet. Mijn vraag is : bestaan er veertjes langer dan 32cm??  Groetjes Suus(haha naam genoot hé)

Geplaatst door

04-05-2014 | 13.25

Zojuist een tweede bestelling geplaatst.
De feathers zij super mooi. Mijn nichtje is er helemaal blij mee  .
Snelle service ook. De volgende werkdag in de brievenbus!!
Zeker een aanrader voor wie mooie feathers in haar haar wilt!!

Geplaatst door Kimberly

15-04-2014 | 16.45

Hallo, ik wou even zeggen dat ik de fill-in heb ontvangen. Ziet er goed uit! Bedankt!  Groeten, Kimberly.

Geplaatst door melis

13-04-2014 | 23.51

Hee,
Weet iemand misschien of je speciale tools nodig hebt om deze in je haar te bevestigen? Dan weet ik namelijk precies wat ik moet bestellen..

Geplaatst door chantal kuipers

24-03-2015 | 14.27

Hi,

Ik zou graag een keer bij u willen langskomen om een kleur en de juiste maat te kunnen uitkiezen.
Zou u mij aub voor een datum kunnen mailen?

Alvast bedankt!!

Geplaatst door Willianne

18-03-2015 | 10.39

Hallo,
Bedankt voor u reactie terug en de extra veertjes….. Mijn dochtertjes vinden het super leuk.

Geplaatst door mariannehulshoff@hotmail.com

06-03-2015 | 21.57

Hoi ,ik was vandaag bij jullie voor de flipin ,ben er blij mee ,maar ik zou graag een extra draadje wilen en ook willen zien of het makkelijk is .
Zou je mij og even willen bellen ,dan kan ik misschien nog langs komen voordat ik weg ga.
vriendelijke groet marianne Selbach

Geplaatst door mariannehulshoff@hotmail.com

04-03-2015 | 21.50

Ik zou graag even bij u langskomen ,om eventuweel een flip in aan te schaffen .
Kunt U mij even bellen telnr 0621872186

Geplaatst door Marianne

22-02-2015 | 14.40

hoii!!
Ik vraag me af of die feather extensions met ringetjes zijn of moet je die met een warmtetang in zetten..
Groetjes

Geplaatst door marissa

27-01-2015 | 15.08

hallo, ik vroeg mij af hoeveel cm de flip in is op het filmpje.

groetjes

Geplaatst door Mandy

24-01-2015 | 15.44

wanneer is de kleur 27/613 weer op voorraad?

Geplaatst door Mandy

21-01-2015 | 21.44

Snelle levering, mooi haar, kleur klopte helemaal! Superblij mee. Voor foto’s kijk op mijn instagram : __mandyyyx

Geplaatst door Lize

19-01-2015 | 10.47

bedankt voor de snelle levering! De kleuren zijn perfect. Groetjes Lize

Geplaatst door imca

16-01-2015 | 21.46

Hoi. Laat even weten dat de flip in die ik op 2 January heb gekocht prima bevalt! Ben er erg blij mee…… was even lastig om de precieze maat te maken, maar je was eindeloos geduldig
….ik dacht ook staarten te zien klopt dat?  daar heb ik ook wel interesse in  groet Imca

Geplaatst door Marissa

14-01-2015 | 13.06

Hoi,
Ik heb de extensions aangekregen alvast erg bedankt. Jullie zijn topmensen. als er problemen zijn staan jullie klaar. Dat mag gezegd worden. Grts Marissa

Geplaatst door Jeanet

12-01-2015 | 08.53

Super service!! kleuradvies via de whatsapp 

Geplaatst door Jelske

09-01-2015 | 08.26

Bedankt voor de snelle levering.Ik zou een gratis steekkam bij de Flip krijgen, maar die zat er niet bij.. Kunnen julie die nog nasturen? De kleur is verder volgens mij perfect 

Groetjes Jelske.

Geplaatst door Adinda Mol

11-12-2014 | 21.36

Gisteren de flip in echt haar nummer 4 besteld vandaag in huis. Ik had zelf coupe soleil in mijn haar ik heb mijn eigen haar gekleurd met Syoss N5 midden bruin dag zomerse coupe soleil Exact de zelfde kleur helemaal blij wel ff wennen de eerste keer met inzetten maar na een paar keer oefenen super gemakkelijk. Super haar echt zo mooi.

Geplaatst door Hillary

28-11-2014 | 11.37

De flip in is echt mooi! Ben er erg blij mee. De kapper heeft het een beetje in model gesneden en in voel me als een prinses! Dank jullie wel! 

Geplaatst door Patricia

27-11-2014 | 12.30

Hoi,
Ik heb de flip in binnen de kleur klopt precies. Wat gaaf dat je me haarkleur kon zien via de whatsapp 
Groetjes Patricia.

Geplaatst door Cornelia

25-11-2014 | 20.09

Ik heb de flip binnen hoor.hij ziet er super uit. Heel mooi  bedankt groeten Cornelia

Geplaatst door Wilma

19-11-2014 | 20.56

Hoi, ik heb afgelopen januari een flip in besteld bij je, nr 1001 en helemaal geweldig! Nu heb ik wat meer witblond haar en vraag ik me af of ik dan nr a68 moet nemen.iIk zie de 1001 niet meer staan. Alvast bedankt. Groetjes Wilma

Geplaatst door Moi

16-11-2014 | 19.40

waarom zijn er geen voor en na fotos van flip-in hair extention op deze site??

Geplaatst door Bianca

07-11-2014 | 13.34

Krijg je ook voor de feestdagen goudkleurige of zilveren veren?

Geplaatst door Samantha

18-10-2014 | 12.19

Wow… ik heb de fill in binnen wat een super mooi haar!!! Bedankt!

Geplaatst door Yvonne

15-10-2014 | 21.46

Hallo,
Ik heb een tijdje geleden flip in haar gekocht. Ben heel tevreden maar mijn draadje is kapot. Kan ik bij jullie nieuw draad bestellen? Grt Yvonne

Geplaatst door Els

06-10-2014 | 17.00

Mijn eigen haar is net iets donkerder achter. Maar het is super mooi haar! en ik ben er heel blij mee. De kapster heeft het vandaag nog in model geknipt (de fill in) en vond het ook heel mooi haar. Groetjes Els en bedankt voor de goede service! fijn weekend.

Geplaatst door Carina

30-09-2014 | 21.14

Zaterdag veertjes besteld en vandaag ontvangen  .
Altijd snelle service en weer super mooie veertjes.
Top!! Dank je wel weer 
Groetjes Carina

Geplaatst door hennie lissenberg

30-09-2014 | 13.13

hoi
ben heel erg geinteresseerd in de flip-in hair extention.
heeft die ook zijkanten of is het alleen maar de achterkant?
En de kleur hoe moetje die bepalen neem aan dat je het niet meer terug kan sturen
mvgr hennie

Geplaatst door christina

27-09-2014 | 18.15

Net terug uit Ibiza en achterover gevallen van de prijzen, een clip kostte tussen de 15 en de 25 €.
Ik zal eerstdaags wel bij jullie bestellen.

Geplaatst door Lorraine_degoede@hotmail.com

24-09-2014 | 18.25

Hele mooie kwaliteit veren, en wat een snelle levering! Zeker een aanrader!

Geplaatst door Evelien drapier

21-09-2014 | 19.40

Hoi,

Ik heb een bestelling geplaatst maar bij de betaling liep het fout.
Ik heb dat gesloten en nu ben ik het kwijt en weet ik niet hoe ik de betaling kan afronden?
Plaats ik mijn bestelling opnieuw of heb ik dan een dubbele bestelling ?

Alvast bedankt !

Mvg Evelien

Geplaatst door Heddy

18-09-2014 | 20.52

Thanks voor the new hair.het is echt precies dezelfde kleur. Voor een mooi resultaat moet ik nog een cm of 2 wachten denk ik, maar dan is het zeker mijn beste vriend@!

Geplaatst door Sharon

17-09-2014 | 15.25

Dit is mijn 2e flip die ik bij je bestel. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van het haar. Helaas had de kapper mijn eerste verpest met snijden. Hij was nog nog maar 3 maanden oud. 

Geplaatst door Valerey Driessen

14-09-2014 | 15.18

hallo ik heb een vraagje kan je die veertjes ook hergebruiken ? ik hoor er graag meer van fijne dag veder 

Geplaatst door Kelly

10-09-2014 | 22.19

Hoi Suus,

bedankt voor mijn fill in hij is echt heel erg mooi afgewerkt.
Niemand die het zag  see you next time wanneer ik weer een nieuwe kleur haar heb 
xxx van K.

Geplaatst door Jessie

07-08-2014 | 22.38

Ontzettend mooie veertjes! Echt een absolute aanrader!!

Geplaatst door Danielle

05-08-2014 | 13.39

Bedankt voor de snelle levering! De veertjes zijn top! 

Geplaatst door Toof

31-07-2014 | 21.33

Snelle levering en super mooie veertjes! Deze website kan echter wel een opknapbeurtje gebruiken. 

Geplaatst door katja

20-07-2014 | 14.10

Wat een keuze en wat een mooi groot assortiment,goede kwaliteit feathers,onze klanten en personeel zijn superenthousiast!en ook een snelle levering.De veertjes blijven soms wel 2,5 maand zitten!en ook dan zij ze nog mooi!

Geplaatst door Linda

18-07-2014 | 07.14

Ik heb de fill in ontvangen!!! Hij is echt perfect!! Dankjullie wel voor de goede en snelle service!!

Geplaatst door Jessie

20-06-2014 | 23.17

Overzichtelijke site, duidelijke informatie en snelle levering!!

Geplaatst door Axana

19-06-2014 | 21.10

Is het zeker dat het echt haar is dat remy gesorteerd is? want het is wel heel goedkoop en zou niet willen dat het begint te klitten tussen mijn haar ? 

Geplaatst door Rasta Nsasa

05-06-2014 | 12.50

Goede service, volgende dag bestelling in huis.

Geplaatst door Monique

02-06-2014 | 08.54

Binnen 3 dagen had ik mijn haar!
Gevraagd voor Track&Trace en heb ik netjes gekregen. Ook waren de clips niet op voorraad en daar heb ik netjes een terugkoppeling van gehad. En het haar is echt perfect! precies de juiste kleur, met een super kwaliteit!Echte aanrader!!

Geplaatst door Bianca

23-05-2014 | 11.14

Super leuke veren!
Top service dankjewel!

Geplaatst door Avanti

14-05-2014 | 01.51

Wij zijn een kapsalon in Spijkenisse zuid Holland.
Graag zouden wij featherheads extensions willen bestellen maar aanmelden wil niet lukken!?

Geplaatst door 4hair

07-05-2014 | 13.51

Wat een super service !!! Top bedrijf en prachtige veren  groetjes Nathalie

Geplaatst door mireille

07-05-2014 | 12.01

Hoi,
Ik ben superblij met de snelle levering van mijn adoptiehaartjes. en voor een hele goede prijs. Thnx. Mireille

Geplaatst door Nici

06-05-2014 | 21.47

Hoii,
Dank je wel voor de snelle levering van het startpakket en de blauwe veren 
Kun je je haar gewoon borstelen als de veren erin zitten?
Ik zag nog meer mooie produkten op de site dus we houden contact…..
Groet Nici

Geplaatst door Aliverr

06-05-2014 | 21.46

Hoii Suus! Ik heb lang haar, en de veertjes die ik heb zijn eigunluuuk te kort. Maar heb ze wat lager in gezet. Mijn vraag is : bestaan er veertjes langer dan 32cm??  Groetjes Suus(haha naam genoot hé)

Geplaatst door

04-05-2014 | 13.25

Zojuist een tweede bestelling geplaatst.
De feathers zij super mooi. Mijn nichtje is er helemaal blij mee  .
Snelle service ook. De volgende werkdag in de brievenbus!!
Zeker een aanrader voor wie mooie feathers in haar haar wilt!!

Geplaatst door Kimberly

15-04-2014 | 16.45

Hallo, ik wou even zeggen dat ik de fill-in heb ontvangen. Ziet er goed uit! Bedankt!  Groeten, Kimberly.

Geplaatst door melis

13-04-2014 | 23.51

Hee,
Weet iemand misschien of je speciale tools nodig hebt om deze in je haar te bevestigen? Dan weet ik namelijk precies wat ik moet bestellen..

Geplaatst door chantal kuipers

24-03-2015 | 14.27

Hi,

Ik zou graag een keer bij u willen langskomen om een kleur en de juiste maat te kunnen uitkiezen.
Zou u mij aub voor een datum kunnen mailen?

Alvast bedankt!!

Geplaatst door Willianne

18-03-2015 | 10.39

Hallo,
Bedankt voor u reactie terug en de extra veertjes….. Mijn dochtertjes vinden het super leuk.

Geplaatst door mariannehulshoff@hotmail.com

06-03-2015 | 21.57

Hoi ,ik was vandaag bij jullie voor de flipin ,ben er blij mee ,maar ik zou graag een extra draadje wilen en ook willen zien of het makkelijk is .
Zou je mij og even willen bellen ,dan kan ik misschien nog langs komen voordat ik weg ga.
vriendelijke groet marianne Selbach

Geplaatst door mariannehulshoff@hotmail.com

04-03-2015 | 21.50

Ik zou graag even bij u langskomen ,om eventuweel een flip in aan te schaffen .
Kunt U mij even bellen telnr 0621872186

Geplaatst door Marianne

22-02-2015 | 14.40

hoii!!
Ik vraag me af of die feather extensions met ringetjes zijn of moet je die met een warmtetang in zetten..
Groetjes

Geplaatst door marissa

27-01-2015 | 15.08

hallo, ik vroeg mij af hoeveel cm de flip in is op het filmpje.

groetjes

Geplaatst door Mandy

24-01-2015 | 15.44

wanneer is de kleur 27/613 weer op voorraad?

Geplaatst door Mandy

21-01-2015 | 21.44

Snelle levering, mooi haar, kleur klopte helemaal! Superblij mee. Voor foto’s kijk op mijn instagram : __mandyyyx

Geplaatst door Lize

19-01-2015 | 10.47

bedankt voor de snelle levering! De kleuren zijn perfect. Groetjes Lize

Geplaatst door imca

16-01-2015 | 21.46

Hoi. Laat even weten dat de flip in die ik op 2 January heb gekocht prima bevalt! Ben er erg blij mee…… was even lastig om de precieze maat te maken, maar je was eindeloos geduldig
….ik dacht ook staarten te zien klopt dat?  daar heb ik ook wel interesse in  groet Imca

Geplaatst door Marissa

14-01-2015 | 13.06

Hoi,
Ik heb de extensions aangekregen alvast erg bedankt. Jullie zijn topmensen. als er problemen zijn staan jullie klaar. Dat mag gezegd worden. Grts Marissa

Geplaatst door Jeanet

12-01-2015 | 08.53

Super service!! kleuradvies via de whatsapp 

Geplaatst door Jelske

09-01-2015 | 08.26

Bedankt voor de snelle levering.Ik zou een gratis steekkam bij de Flip krijgen, maar die zat er niet bij.. Kunnen julie die nog nasturen? De kleur is verder volgens mij perfect 

Groetjes Jelske.

Geplaatst door Adinda Mol

11-12-2014 | 21.36

Gisteren de flip in echt haar nummer 4 besteld vandaag in huis. Ik had zelf coupe soleil in mijn haar ik heb mijn eigen haar gekleurd met Syoss N5 midden bruin dag zomerse coupe soleil Exact de zelfde kleur helemaal blij wel ff wennen de eerste keer met inzetten maar na een paar keer oefenen super gemakkelijk. Super haar echt zo mooi.

Geplaatst door Hillary

28-11-2014 | 11.37

De flip in is echt mooi! Ben er erg blij mee. De kapper heeft het een beetje in model gesneden en in voel me als een prinses! Dank jullie wel! 

Geplaatst door Patricia

27-11-2014 | 12.30

Hoi,
Ik heb de flip in binnen de kleur klopt precies. Wat gaaf dat je me haarkleur kon zien via de whatsapp 
Groetjes Patricia.

Geplaatst door Cornelia

25-11-2014 | 20.09

Ik heb de flip binnen hoor.hij ziet er super uit. Heel mooi  bedankt groeten Cornelia

Geplaatst door Wilma

19-11-2014 | 20.56

Hoi, ik heb afgelopen januari een flip in besteld bij je, nr 1001 en helemaal geweldig! Nu heb ik wat meer witblond haar en vraag ik me af of ik dan nr a68 moet nemen.iIk zie de 1001 niet meer staan. Alvast bedankt. Groetjes Wilma

Geplaatst door Moi

16-11-2014 | 19.40

waarom zijn er geen voor en na fotos van flip-in hair extention op deze site??

Geplaatst door Bianca

07-11-2014 | 13.34

Krijg je ook voor de feestdagen goudkleurige of zilveren veren?

Geplaatst door Samantha

18-10-2014 | 12.19

Wow… ik heb de fill in binnen wat een super mooi haar!!! Bedankt!

Geplaatst door Yvonne

15-10-2014 | 21.46

Hallo,
Ik heb een tijdje geleden flip in haar gekocht. Ben heel tevreden maar mijn draadje is kapot. Kan ik bij jullie nieuw draad bestellen? Grt Yvonne

Geplaatst door Els

06-10-2014 | 17.00

Mijn eigen haar is net iets donkerder achter. Maar het is super mooi haar! en ik ben er heel blij mee. De kapster heeft het vandaag nog in model geknipt (de fill in) en vond het ook heel mooi haar. Groetjes Els en bedankt voor de goede service! fijn weekend.

Geplaatst door Carina

30-09-2014 | 21.14

Zaterdag veertjes besteld en vandaag ontvangen  .
Altijd snelle service en weer super mooie veertjes.
Top!! Dank je wel weer 
Groetjes Carina

Geplaatst door hennie lissenberg

30-09-2014 | 13.13

hoi
ben heel erg geinteresseerd in de flip-in hair extention.
heeft die ook zijkanten of is het alleen maar de achterkant?
En de kleur hoe moetje die bepalen neem aan dat je het niet meer terug kan sturen
mvgr hennie

Geplaatst door christina

27-09-2014 | 18.15

Net terug uit Ibiza en achterover gevallen van de prijzen, een clip kostte tussen de 15 en de 25 €.
Ik zal eerstdaags wel bij jullie bestellen.

Geplaatst door Lorraine_degoede@hotmail.com

24-09-2014 | 18.25

Hele mooie kwaliteit veren, en wat een snelle levering! Zeker een aanrader!

Geplaatst door Evelien drapier

21-09-2014 | 19.40

Hoi,

Ik heb een bestelling geplaatst maar bij de betaling liep het fout.
Ik heb dat gesloten en nu ben ik het kwijt en weet ik niet hoe ik de betaling kan afronden?
Plaats ik mijn bestelling opnieuw of heb ik dan een dubbele bestelling ?

Alvast bedankt !

Mvg Evelien

Geplaatst door Heddy

18-09-2014 | 20.52

Thanks voor the new hair.het is echt precies dezelfde kleur. Voor een mooi resultaat moet ik nog een cm of 2 wachten denk ik, maar dan is het zeker mijn beste vriend@!

Geplaatst door Sharon

17-09-2014 | 15.25

Dit is mijn 2e flip die ik bij je bestel. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van het haar. Helaas had de kapper mijn eerste verpest met snijden. Hij was nog nog maar 3 maanden oud. 

Geplaatst door Valerey Driessen

14-09-2014 | 15.18

hallo ik heb een vraagje kan je die veertjes ook hergebruiken ? ik hoor er graag meer van fijne dag veder 

Geplaatst door Kelly

10-09-2014 | 22.19

Hoi Suus,

bedankt voor mijn fill in hij is echt heel erg mooi afgewerkt.
Niemand die het zag  see you next time wanneer ik weer een nieuwe kleur haar heb 
xxx van K.

Geplaatst door Jessie

07-08-2014 | 22.38

Ontzettend mooie veertjes! Echt een absolute aanrader!!

Geplaatst door Danielle

05-08-2014 | 13.39

Bedankt voor de snelle levering! De veertjes zijn top! 

Geplaatst door Toof

31-07-2014 | 21.33

Snelle levering en super mooie veertjes! Deze website kan echter wel een opknapbeurtje gebruiken. 

Geplaatst door katja

20-07-2014 | 14.10

Wat een keuze en wat een mooi groot assortiment,goede kwaliteit feathers,onze klanten en personeel zijn superenthousiast!en ook een snelle levering.De veertjes blijven soms wel 2,5 maand zitten!en ook dan zij ze nog mooi!

Geplaatst door Linda

18-07-2014 | 07.14

Ik heb de fill in ontvangen!!! Hij is echt perfect!! Dankjullie wel voor de goede en snelle service!!

Geplaatst door Jessie

20-06-2014 | 23.17

Overzichtelijke site, duidelijke informatie en snelle levering!!

Geplaatst door Axana

19-06-2014 | 21.10

Is het zeker dat het echt haar is dat remy gesorteerd is? want het is wel heel goedkoop en zou niet willen dat het begint te klitten tussen mijn haar ? 

Geplaatst door Rasta Nsasa

05-06-2014 | 12.50

Goede service, volgende dag bestelling in huis.

Geplaatst door Monique

02-06-2014 | 08.54

Binnen 3 dagen had ik mijn haar!
Gevraagd voor Track&Trace en heb ik netjes gekregen. Ook waren de clips niet op voorraad en daar heb ik netjes een terugkoppeling van gehad. En het haar is echt perfect! precies de juiste kleur, met een super kwaliteit!Echte aanrader!!

Geplaatst door Bianca

23-05-2014 | 11.14

Super leuke veren!
Top service dankjewel!

Geplaatst door Avanti

14-05-2014 | 01.51

Wij zijn een kapsalon in Spijkenisse zuid Holland.
Graag zouden wij featherheads extensions willen bestellen maar aanmelden wil niet lukken!?

Geplaatst door 4hair

07-05-2014 | 13.51

Wat een super service !!! Top bedrijf en prachtige veren  groetjes Nathalie

Geplaatst door mireille

07-05-2014 | 12.01

Hoi,
Ik ben superblij met de snelle levering van mijn adoptiehaartjes. en voor een hele goede prijs. Thnx. Mireille

Geplaatst door Nici

06-05-2014 | 21.47

Hoii,
Dank je wel voor de snelle levering van het startpakket en de blauwe veren 
Kun je je haar gewoon borstelen als de veren erin zitten?
Ik zag nog meer mooie produkten op de site dus we houden contact…..
Groet Nici

Geplaatst door Aliverr

06-05-2014 | 21.46

Hoii Suus! Ik heb lang haar, en de veertjes die ik heb zijn eigunluuuk te kort. Maar heb ze wat lager in gezet. Mijn vraag is : bestaan er veertjes langer dan 32cm??  Groetjes Suus(haha naam genoot hé)

Geplaatst door

04-05-2014 | 13.25

Zojuist een tweede bestelling geplaatst.
De feathers zij super mooi. Mijn nichtje is er helemaal blij mee  .
Snelle service ook. De volgende werkdag in de brievenbus!!
Zeker een aanrader voor wie mooie feathers in haar haar wilt!!

Geplaatst door Angelique

14-04-2015 | 13.24

Goedenmiddag, ik heb een vraagje over de micro rings. Kun je mij zeggen wat het verschil is tussen de silicone micro rings en de micro rings met schroefdraard voor i-tip extensions? Ik heb momenteel zelf i-tip extensions , maar volgens mij heeft de inzetter gewone silicone microrings gebruikt. Zijn degene met schroefdraad beter voor het vasthouden van de extensions misschien?Alvast bedankt voor de reactie,Hartelijke groet,
Angeliuqe

Geplaatst door Ursula

10-04-2015 | 12.21

zijn dit alles losse veren of heb je ook bundeltjes van 3/4 veren

Geplaatst door Ellen

25-03-2015 | 10.22

Hey Hartelijk dank voor het advies.
Kleuren zijn gewoon weg prachtig! Veel beter dan de DB3.
Super goed haar trouwens!Ik ben fan 
Blijf bij jou bestellen hoor!
Bedankt, Ellen

Geplaatst door chantal kuipers

24-03-2015 | 14.27

Hi,Ik zou graag een keer bij u willen langskomen om een kleur en de juiste maat te kunnen uitkiezen.
Zou u mij aub voor een datum kunnen mailen?Alvast bedankt!!

Geplaatst door Willianne

18-03-2015 | 10.39

Hallo,
Bedankt voor u reactie terug en de extra veertjes….. Mijn dochtertjes vinden het super leuk.

Geplaatst door mariannehulshoff@hotmail.com

06-03-2015 | 21.57

Hoi ,ik was vandaag bij jullie voor de flipin ,ben er blij mee ,maar ik zou graag een extra draadje wilen en ook willen zien of het makkelijk is .
Zou je mij og even willen bellen ,dan kan ik misschien nog langs komen voordat ik weg ga.
vriendelijke groet marianne Selbach

Geplaatst door mariannehulshoff@hotmail.com

04-03-2015 | 21.50

Ik zou graag even bij u langskomen ,om eventuweel een flip in aan te schaffen .
Kunt U mij even bellen telnr 0621872186

Geplaatst door Marianne

22-02-2015 | 14.40

hoii!!
Ik vraag me af of die feather extensions met ringetjes zijn of moet je die met een warmtetang in zetten..
Groetjes

Geplaatst door marissa

27-01-2015 | 15.08

hallo, ik vroeg mij af hoeveel cm de flip in is op het filmpje.groetjes

Geplaatst door Mandy

24-01-2015 | 15.44

wanneer is de kleur 27/613 weer op voorraad?

Geplaatst door Mandy

21-01-2015 | 21.44

Snelle levering, mooi haar, kleur klopte helemaal! Superblij mee. Voor foto’s kijk op mijn instagram : __mandyyyx

Geplaatst door Lize

19-01-2015 | 10.47

bedankt voor de snelle levering! De kleuren zijn perfect. Groetjes Lize

Geplaatst door imca

16-01-2015 | 21.46

Hoi. Laat even weten dat de flip in die ik op 2 January heb gekocht prima bevalt! Ben er erg blij mee…… was even lastig om de precieze maat te maken, maar je was eindeloos geduldig
….ik dacht ook staarten te zien klopt dat?  daar heb ik ook wel interesse in  groet Imca

Geplaatst door Marissa

14-01-2015 | 13.06

Hoi,
Ik heb de extensions aangekregen alvast erg bedankt. Jullie zijn topmensen. als er problemen zijn staan jullie klaar. Dat mag gezegd worden. Grts Marissa

Geplaatst door Jeanet

12-01-2015 | 08.53

Super service!! kleuradvies via de whatsapp 

Geplaatst door Jelske

09-01-2015 | 08.26

Bedankt voor de snelle levering.Ik zou een gratis steekkam bij de Flip krijgen, maar die zat er niet bij.. Kunnen julie die nog nasturen? De kleur is verder volgens mij perfect Groetjes Jelske.

Geplaatst door Adinda Mol

11-12-2014 | 21.36

Gisteren de flip in echt haar nummer 4 besteld vandaag in huis. Ik had zelf coupe soleil in mijn haar ik heb mijn eigen haar gekleurd met Syoss N5 midden bruin dag zomerse coupe soleil Exact de zelfde kleur helemaal blij wel ff wennen de eerste keer met inzetten maar na een paar keer oefenen super gemakkelijk. Super haar echt zo mooi.

Geplaatst door Hillary

28-11-2014 | 11.37

De flip in is echt mooi! Ben er erg blij mee. De kapper heeft het een beetje in model gesneden en in voel me als een prinses! Dank jullie wel! 

Geplaatst door Patricia

27-11-2014 | 12.30

Hoi,
Ik heb de flip in binnen de kleur klopt precies. Wat gaaf dat je me haarkleur kon zien via de whatsapp 
Groetjes Patricia.

Geplaatst door Cornelia

25-11-2014 | 20.09

Ik heb de flip binnen hoor.hij ziet er super uit. Heel mooi  bedankt groeten Cornelia

Geplaatst door Wilma

19-11-2014 | 20.56

Hoi, ik heb afgelopen januari een flip in besteld bij je, nr 1001 en helemaal geweldig! Nu heb ik wat meer witblond haar en vraag ik me af of ik dan nr a68 moet nemen.iIk zie de 1001 niet meer staan. Alvast bedankt. Groetjes Wilma

Geplaatst door Moi

16-11-2014 | 19.40

waarom zijn er geen voor en na fotos van flip-in hair extention op deze site??

Geplaatst door Bianca

07-11-2014 | 13.34

Krijg je ook voor de feestdagen goudkleurige of zilveren veren?

        Geplaatst door Samantha

18-10-2014 | 12.19

Wow… ik heb de fill in binnen wat een super mooi haar!!! Bedankt!

Geplaatst door Yvonne

15-10-2014 | 21.46

Hallo,
Ik heb een tijdje geleden flip in haar gekocht. Ben heel tevreden maar mijn draadje is kapot. Kan ik bij jullie nieuw draad bestellen? Grt Yvonne

Geplaatst door Els

06-10-2014 | 17.00

Mijn eigen haar is net iets donkerder achter. Maar het is super mooi haar! en ik ben er heel blij mee. De kapster heeft het vandaag nog in model geknipt (de fill in) en vond het ook heel mooi haar. Groetjes Els en bedankt voor de goede service! fijn weekend.

Geplaatst door Carina

30-09-2014 | 21.14

Zaterdag veertjes besteld en vandaag ontvangen  .
Altijd snelle service en weer super mooie veertjes.
Top!! Dank je wel weer 
Groetjes Carina

Geplaatst door hennie lissenberg

30-09-2014 | 13.13

hoi
ben heel erg geinteresseerd in de flip-in hair extention.
heeft die ook zijkanten of is het alleen maar de achterkant?
En de kleur hoe moetje die bepalen neem aan dat je het niet meer terug kan sturen
mvgr hennie

Geplaatst door christina

27-09-2014 | 18.15

Net terug uit Ibiza en achterover gevallen van de prijzen, een clip kostte tussen de 15 en de 25 €.
Ik zal eerstdaags wel bij jullie bestellen.

Geplaatst door Lorraine_degoede@hotmail.com

24-09-2014 | 18.25

Hele mooie kwaliteit veren, en wat een snelle levering! Zeker een aanrader!

Geplaatst door Heddy

18-09-2014 | 20.52

Thanks voor the new hair.het is echt precies dezelfde kleur. Voor een mooi resultaat moet ik nog een cm of 2 wachten denk ik, maar dan is het zeker mijn beste vriend@!

Geplaatst door Sharon

17-09-2014 | 15.25

Dit is mijn 2e flip die ik bij je bestel. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van het haar. Helaas had de kapper mijn eerste verpest met snijden. Hij was nog nog maar 3 maanden oud. 

Geplaatst door Valerey Driessen

14-09-2014 | 15.18

hallo ik heb een vraagje kan je die veertjes ook hergebruiken ? ik hoor er graag meer van fijne dag veder 

Geplaatst door Kelly

10-09-2014 | 22.19

Hoi Suus,bedankt voor mijn fill in hij is echt heel erg mooi afgewerkt.
Niemand die het zag  see you next time wanneer ik weer een nieuwe kleur haar heb 
xxx van K.

Geplaatst door Jessie

07-08-2014 | 22.38

Ontzettend mooie veertjes! Echt een absolute aanrader!!

Geplaatst door Danielle

05-08-2014 | 13.39

Bedankt voor de snelle levering! De veertjes zijn top! 

Geplaatst door Toof

31-07-2014 | 21.33

Snelle levering en super mooie veertjes! Deze website kan echter wel een opknapbeurtje gebruiken. 

Geplaatst door katja

20-07-2014 | 14.10

Wat een keuze en wat een mooi groot assortiment,goede kwaliteit feathers,onze klanten en personeel zijn superenthousiast!en ook een snelle levering.De veertjes blijven soms wel 2,5 maand zitten!en ook dan zij ze nog mooi!

Geplaatst door Linda

18-07-2014 | 07.14

Ik heb de fill in ontvangen!!! Hij is echt perfect!! Dankjullie wel voor de goede en snelle service!!

20-06-2014 | 23.17

Overzichtelijke site, duidelijke informatie en snelle levering!!

 Geplaatst door Rasta Nsasa

05-06-2014 | 12.50

Goede service, volgende dag bestelling in huis.

Geplaatst door Monique

02-06-2014 | 08.54

Binnen 3 dagen had ik mijn haar!
Gevraagd voor Track&Trace en heb ik netjes gekregen. Ook waren de clips niet op voorraad en daar heb ik netjes een terugkoppeling van gehad. En het haar is echt perfect! precies de juiste kleur, met een super kwaliteit!Echte aanrader!!

 Geplaatst door Bianca

23-05-2014 | 11.14

Super leuke veren!
Top service dankjewel!

 Geplaatst door 4hair

07-05-2014 | 13.51

Wat een super service !!! Top bedrijf en prachtige veren  groetjes Nathalie

 Geplaatst door mireille

07-05-2014 | 12.01

Hoi,
Ik ben superblij met de snelle levering van mijn adoptiehaartjes. en voor een hele goede prijs. Thnx. Mireille

 Geplaatst door Nici

06-05-2014 | 21.47

Hoii,
Dank je wel voor de snelle levering van het startpakket en de blauwe veren 
Kun je je haar gewoon borstelen als de veren erin zitten?
Ik zag nog meer mooie produkten op de site dus we houden contact…..
Groet Nici

 Geplaatst door Aliverr

06-05-2014 | 21.46

Hoii Suus! Ik heb lang haar, en de veertjes die ik heb zijn eigunluuuk te kort. Maar heb ze wat lager in gezet. Mijn vraag is : bestaan er veertjes langer dan 32cm??  Groetjes Suus(haha naam genoot hé)

 Geplaatst door

04-05-2014 | 13.25

Zojuist een tweede bestelling geplaatst.
De feathers zij super mooi. Mijn nichtje is er helemaal blij mee  .
Snelle service ook. De volgende werkdag in de brievenbus!!
Zeker een aanrader voor wie mooie feathers in haar haar wilt!!

 Geplaatst door Kimberly

15-04-2014 | 16.45

Hallo, ik wou even zeggen dat ik de fill-in heb ontvangen. Ziet er goed uit! Bedankt!  Groeten, Kimberly.

 Geplaatst door melis

13-04-2014 | 23.51

Hee,
Weet iemand misschien of je speciale tools nodig hebt om deze in je haar te bevestigen? Dan weet ik namelijk precies wat ik moet bestellen..

 Geplaatst door

12-04-2014 | 13.08

De Flip in is van goede kwaliteit past perfect bij mijn dikke haar, men ziet het verschil niet, das ook helemaal de bedoeling.

 Geplaatst door Jessica

07-04-2014 | 11.17

Is er toevallig een leuke kortingscode? 

 Geplaatst door meja

06-04-2014 | 14.42

hoi Suus
ik heb al eens eerder veren bij je besteld. Krijg nog steeds complimenten hierover. Ik zou nu graag oorbellen willen maken en zag je voordeelpakket van 20 veertjes voor €7,95. Is het mogelijk om de rode en groene veertjes weg te laten en bv van die Rainbow erbij te doen. ik hoor graag van je. Groet Meja.

 Geplaatst door mandy

05-04-2014 | 17.01

hoi suus,
Bedankt voor de mooie veertjes weer. Ik zal je promoten hoor 
succes met je verdere verbouwing en winkeltje.
groetjes

 Geplaatst door Cecile

19-03-2014 | 12.17

yesss, de kleur is helemaal perfect.Ik zal die andere meteen naar de post brengen. Ontzettend bedankt voor alles.groetjes cecile

 Geplaatst door melissa

13-02-2014 | 13.36

weet iemand als je cash kan betalen bij de besteling
mvg meliussa

 Geplaatst door Lotte

09-01-2014 | 16.14

Haii Suus,
ik ben opzoek naar mooie feathers ik verschillende kleuren.
Maar de meeste zitten allemaal bij elkaar vast heb je ook nog losse feathers in een pakketje? 

 Geplaatst door Elisa van der hel

03-01-2014 | 12.25

Hoi suus,Wat een ongelooflijke goede service zeg gisteren na 17:00 besteld en toch vandaag in huis.
Mijn huwelijksdag in mei kan nu helemaal niet meer stuk.
Super thnxx
Groetjes Elisa

 Geplaatst door danielle

21-12-2013 | 11.16

supersnelle levering,toppie..helemaal in me nopjes met hairsupplier 

 Geplaatst door willemijn

18-12-2013 | 18.46

Ben heel blij met mijn fill in! en ook een hele goede service. Zeker een aanrader!

 Geplaatst door Alia

18-12-2013 | 11.19

Suussss…. ik heb mijn fill in binnen het ziet er prachtig uit!! Wat een kwaliteit ik zal je zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen!! Vanavond ga ik het uitproberen!

 Geplaatst door Amber Bibo

12-12-2013 | 16.31

Vandaag mijn bestelling binnengekregen. Ben super blij met mijn veertjes en snelle levering!!

 Geplaatst door Wil

09-12-2013 | 10.35

Hey heb de flip ontvangen! De buren hadden hem.. Super mooi en goede kwaliteit alleen nog even langs de kapper laten bijsnijden, heerlijk!!

 Geplaatst door Alia

05-12-2013 | 11.25

Hi, ik heb net een bestelling geplaatst.
Kan iemand mij vertellen hoe snel ik die geleverd kan krijgen?
Alvast bedankt

 Geplaatst door silvia

04-12-2013 | 18.38

Gisteren besteld vandaag al binnen. Wil je bedanken voor de snelle levering en uitleg via app. Nu even kijken hoe het verkoopt in salon. Zodat ik snel weer nieuwe en anderen kan bestellen.

 Geplaatst door Franka

03-12-2013 | 20.40

Vandaag mijn flip in ontvangen super kwaliteit!!! bedankt voor de goede service

 Geplaatst door

03-12-2013 | 16.45

Bedankt voor de snelle levering!!! Ik gooi er nu nog ff een bestelling doorheen….die sparkle feathers zijn te mooi om te laten liggen

 Geplaatst door Anouck

30-11-2013 | 18.24

Beste Suus, vandaag mijn pakketje gekregen en het ziet er weer net zo super uit als altijd! Mijn complimenten en dank!

 Geplaatst door ilse van der wegen

28-11-2013 | 20.16

hallo,
ik heb net een bestelling gedaan maar heb de verkeerde lengte besteld. Hoe kan ik dit oplossen. Zou graag de lengte 20/30 cm willen hebben. wispers brown!!!
hoor graag van je terug 

 Geplaatst door Verona

28-11-2013 | 10.56

Heee,
ik heb een vraagje, kan ik inplaats van 2 setjes met 10 zilveren 1 setje met zilveren kunnen krijgen en 1 setje rode? ik zag de kleur bij de kleuren staan maar niet in de lijst met kies een kleur. ik hoor graag van u, Groetje Veronaps ik ben super blij met deze site!

 Geplaatst door Kirsten

22-11-2013 | 12.14

Hoi Suus, ik ben met mijn flip in langs de kapper geweest om hem in model te snijden hij is helemaal mooi geworden. De kapper wou zelfs weten waar ik hem vandaan had, dus heb ik flink reclame voor je gemaakt. Suus bedankt voor deze mooie flip in!!

 Geplaatst door Naomi

20-11-2013 | 22.05

De Sprankels staan te gek in mijn donkere haar alleen maar positieve reacties gehad.

 Geplaatst door

16-11-2013 | 10.03

Hey hoi, ik ben super blij met mijn flip in. Niemand ziet het  voor mij noooit geen wax extensions meer!! Groetjes Pat

 Geplaatst door Lotte

15-11-2013 | 09.45

Hoi Suus bedankt voor je advies. De kleur en flip in zijn fantastisch!!  Lotte

 Geplaatst door lisanne

12-11-2013 | 15.56

heey suus krijg je van de Feathers sparkle ook nog in andere kleuren? bijvoorbeeld: rose, paars, blauwe feathers met sparklegroetjes lisanne

 Geplaatst door Anita Molema

02-11-2013 | 16.48

Super tevreden over de snelle levering.
Ik heb helaas een verkeerde kleur besteld van de tinsels.
Ik heb turquoise besteld maar ik bedoelde lavendel, kan ik het nog retourneren?

 Geplaatst door Marieke

22-10-2013 | 17.52

Zondag extensions besteld vandaag in huis. Kleur is helemaal goed erg mooi haar. Maar heb wel een vraag kan ik zelf het doorzichtige draadje inkorten? Verder helemaal geweldig vooral voor de lage prijs. 

 Geplaatst door Shirley

14-10-2013 | 01.20

zitten bij de socap extentions de verbindingen er al op? ik kon hier niets over vinden vandaar & leveren jullie ook in belgië.

 Geplaatst door Nathasja van Haperen

09-10-2013 | 10.10

Erg tevreden over de snelle levering en het product, zal zeker weer bij jullie bestellen 

 Geplaatst door Monique

18-09-2013 | 03.14

Nadat ik bij jullie het pakket heb gewonnen, waar ik ontzettend blij mee ben! Ben ik de veren gaan zetten voor KIKA! En wow wat gaan ze hard! Iedereen vindt het geweldig dat ik de feathers voor een goed doel zet. Inmiddels ben ik door de naturel tinten heen dus zal ik eerdaags weer nieuwe bestellen en gaan we uiteraard verder met het zetten voor KIKA! Nogmaals Bedankt! 

 Geplaatst door Verona Roelofs

15-09-2013 | 21.53

Heeee,ik heb ze vorige week besteld en de volgende dag al binnen! Echt super service! De veertjes vliegen de deur uit bij mij, iedereen vind ze super mooi! Echt heel erg bedankt!groetjes Verona 

 Geplaatst door Jeannette

31-08-2013 | 16.09

Super snelle zending! En de feathers zien er super mooi uit! Mijn dochter (4 jaar) is er heel erg blij mee!! 

 Geplaatst door sandra aalberts

29-08-2013 | 06.30

Zo net 1dag me nieuwe veren in huis. Volgende bestelling er al weer uit. Echt super mooie veren . Bedankt. 

 Geplaatst door lisanne

19-08-2013 | 22.42

heey suusik heb vanaf hemelvaart hair feathers in mijn haren van jou. ze zijn echt idiaal. helaas zijn ze nu wel erg verkleurt (heel erg licht). daarom heb ik ze geverft met permente haar verf. nu zien ze er weer als nieuw uit . de veren kunnen veel hebben echt top kwaliteit . ik heb nu ongeveer 25 veren in mijn haren.groetjes Lisanne.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=391854604269824&set=a.388333797955238.1073741843.225878987534054&type=3&theater

 Geplaatst door Lisa

13-08-2013 | 17.57

Wij willen heel graag safari feather extensionspakket en het starterskitje kopen bij je. We wonen toevallig vlakbij je in HHW. Is het ook mogelijk om het bij je af te halen vanavond? Of morgen? Groetjes, Mai Lan en Lisa

 Geplaatst door josephine

13-08-2013 | 11.37

Ik kan er geen genoeg van krijgen! super mooie veren! De actie op facebook loopt ook erg goed he! dankjewel Suus. groetjes Josephine

 Geplaatst door sandra aalberts

08-08-2013 | 12.33

Wat een mooie veren. een super snelle levering. helemaal blij. Bedankt. 

 Geplaatst door Karin

30-07-2013 | 21.56

Wou ff melden wat een topprodukt de superontklitter is….wauw megazacht haar. Ik ga gelijk nog een paar flessen bestellen.

 Geplaatst door Bianca`s Scissors@home

23-07-2013 | 13.31

Heel mooie feathers van jullie ontvangen!
Superkwaliteit  niet van die dunne sliertjes.
Zal zeker nog bestelling bij jullie plaatsen.

 Geplaatst door Dewi

23-06-2013 | 08.54

Gisteren besteld nu hopen dat ik ze woensdag eind van de middag op kan halen i.v.b met reizen naar het noorden toe.
 we wachten het af. Ohh kan ik pinnen bij jullie??? Is wel makkelijk om te weten…

 Geplaatst door samm

13-06-2013 | 16.27

Gister besteld vandaag al in huis. Keurig verzonden in een kartonnen envelop en de veer is van super kwaliteit. Ik ga er zeker meer bestellen

 Geplaatst door Grietje Anna

13-06-2013 | 13.00

Vandaag de veren besteld, hopen dat ik ze morgen in huis heb. Heb ze namelijk nodig zaterdag!! Heb er vertrouwen in dat het goed komt.  X

 Geplaatst door Jessie

06-06-2013 | 13.39

Gisteren veren besteld vandaag al in huis. super snelle levering. Deze winkel gaat in mijn favorieten.

 Geplaatst door Marianka

04-06-2013 | 14.33

Gister de veertjes besteld en vandaag al in huis!! super bedankt!

 Geplaatst door Wendy

31-05-2013 | 00.12

Ik had maandag extensions bestelt ,die ik nodig had voor donderdag 18:00uur. Want dan kreeg ik mijn haren gedaan. Wat denk je? Ze waren uitverkocht ,deze kleur en lengte was deze week veel worden besteld. Ze zouden woensdag nieuwe binnen krijgen.Ik helemaal in paniek gemailt ,om te vertellen dat ik ze op woensdag had verwacht en donderdag ze echt nodig heb.En raad eens? Woensdags hebben ze de extensions extra aangetekend voor me opgestuurd . Donderdag om 17:20 was ik het gelukkigste meisje van de straat want ik zag de postbode aan komen rijden . ik was op tijd op mijn afspraak en heb de haren weer mooi  en ga zeker weten de volgende keer weer op deze site bestellen. Prima service en alles word netjes afgehandeld Mvg een tevreden klant 

 Geplaatst door Lynn

30-05-2013 | 10.18

Hallo, ik heb gistervanmiddag feather extensions besteld en microringetjes. Ik vroeg me af of ik deze vandaag binnen krijg of dat het pas later in de week wordt? is er een tijd bekend wanneer dit ongeveer bezorgd word? `s morgens? `s middags? Super site, leuke veertjes!! groetjes Lynn 

 Geplaatst door Judy

23-05-2013 | 20.27

Gisteren heb ik een bestelling gedaan van 180 euro en ben vergeten het gratis promotie materiaal in de winkel wagen te doen. Ik hoop dat ik deze dus alsnog erbij kan krijgen. Bedankt voor de supersnelle levering van de eerder gedane bestelling!

 Geplaatst door Francisca

23-05-2013 | 16.19

Hoi Suus,
Onwijs bedankt voor de snelle en goede service!!
Bedankt voor de ringen!Groetjes Francisca

 Geplaatst door monique

22-05-2013 | 18.43

Eerst heb je een hele snelle reactie daarna niks meer van gehoord. Nu bij een andere winkel besteld. Jammer maar helaas.

 Geplaatst door Laura

15-05-2013 | 21.26

Super service de vorige bestelling. Nu voor mijn zusje en mij samen bestellen. Ze zag dit weekend de veer in mijn haar en wil nu ook. 

 Geplaatst door Patricia

15-05-2013 | 21.22

Gistermiddag laat heb ik mijn bestelling binnen gekregen. Helaas is 1 van de 2 niet de lengte die op de verpakking staat.
Ik heb 40 cm besteld. Het is echter toch maar 32 cm en duidelijk korter dan de andere verpakking. Dit is erg jammer. De vorige keer was ik zeer tevreden over jullie, dus ik ga er vanuit dat dit snel en naar tevredenheid kan worden opgelost?Graag hoor ik hoe ik ze terug kan sturen en wanneer ik de nieuwe kan verwachten.Met vriendelijke groet,

 Geplaatst door Sharon

07-05-2013 | 22.43

Zojuist mij Whispers brown feather extension binnen gekregen. Ik vind `m super! Netjes verpakt en snel binnen. 

 Geplaatst door Ilona

03-05-2013 | 17.46

Mijn eerste keer Feather Extensions, standaard brown om mee te beginnen. Past perfect bij mijn kleur blond. Reken er maar op dat ik nog een keer wat bestel, ben er nu al helemaal weg van!

 Geplaatst door Krista

23-04-2013 | 22.02

Heel erg bedankt voor de moeite!!
En wat een snelle reactie!!! :-)Als het kan 6x honey grizzely en 2x turquoise.Super service!!Groetjes krista

 Geplaatst door Maaike

23-04-2013 | 14.32

Gister besteld en nu al binnen!  echt super gewoon! Ziet er allemaal heel mooi uit! Ben zeer tevreden.

 Geplaatst door Yanou

17-04-2013 | 11.58

Hallo, ik heb vanmiddag feather extensions besteld en microringetjes. Ik vroeg me af of ik deze morgen binnen krijg of dat het pas later in de week wordt? is er een tijd bekend wanneer dit ongeveer bezorgd word? `s morgens? `s middags? Super site, leuke veertjes!! groetjes Yanou

 Geplaatst door Danielle

17-04-2013 | 09.03

Ik had vandaag de feathers binnen gekregen, en ze zijn helemaal super! Ik heb alleen 1 vraagje:aan de grizzly feather zit geen (ik noem het even een bondje)bondje aan.klopt dat?kan ik het alsnog bevestigen met de microring? Alvast bedankt. M.v.g Danielle

 Geplaatst door Ilona

14-04-2013 | 10.27

Hoi hoi! Paar keer al feather extensions besteld en zeer tevreden! Ze blijven echt gewoon zoals hoe je ze binnen krijgt geen pluis of dat ze breder worden, echt super ik en mijn klanten zijn zeer tevreden. De levering is ook top, ga zo door en tot de volgende bestelling! 

 Geplaatst door Sanne

10-04-2013 | 12.18

Zaterdag besteld en dinsdag in huis! Helemaal blij! top service!

 Geplaatst door Nadia

06-04-2013 | 20.44

Verschillende kleuren besteld. o.a. deep sea Super leuke kleuren erg veel turquoise had ik (helaas geen bruin, maar ik had een whispers bruin bij besteld) Had ze mogen ruilen maar heb ik niet gedaan, heb mijn nicht blij gemaakt met een setje veren.  Super service 

 Geplaatst door Michelle

06-04-2013 | 16.24

Echt top service!! Gister een mega storing met ING! Maar na een screen shot van de mijn betaling is mijn pakketje gewoon op de post gegaan en heb ik nu de veertje al in mijn haar zitten!! Ik word hier erg blij van! Ga zo door perfecthairstore ik ben een nieuwe vaste klant!! 

 Geplaatst door Nicole

05-04-2013 | 13.17

 reeds meermaals besteld en altijd de dag erna in huis. Een super service. En met het materiaal ben ik ook tevreden.

 Geplaatst door mariska v veldhoven

04-04-2013 | 18.54

ik had gisteren voor het eerst een bestelling gedaan, en vandaag al in huis!!! super snel dus!!
en wij zijn er heel erg blij mee, ze zien er super mooi uit de feather extensions…wij blijven dus bestellen!!!! 

 Geplaatst door Pleuni

03-04-2013 | 15.34

Nouuu ik heb mijn bestelling nog niet eens ontvangen, maar ik wil nu al even opmerken wat een top service jullie hebben! Ik had een opmerking bij mijn bestelling geplaatst, over dat ik asblond haar heb en of jullie mooie kleuren die hierbij paste wilde sturen. Ik werd net meteen gebeld welke kleuren ik graag zou willen! Top! Ik ga jullie aanbevelen

 Geplaatst door Krista

28-03-2013 | 14.09

Ik was nergens iets tegen gekomen waar ik die code in kon voeren.. maar super fijn dat jullie me toch nog tegemoet willen komen! Super top service Dankje

 Geplaatst door Senta

23-03-2013 | 15.13

Vandaag mijn bestelde pakket ontvangen. Besteld voor 17uur is de volgende dag in huis, dit is altijd het geval en daarom ben ik zeer tevreden over de service!!! Je kunt vertrouwen op gemaakte afspraken en mocht er iets niet op voorraad zijn dan word er een passend aanbod gedaan! Ga zo door!!! Top!!! 

 Geplaatst door Charlotte

22-03-2013 | 22.42

Het bestellen ging erg gemakkelijk en ik kon het de volgende dag meteen ophalen. Ik heb de starterskit en de Deep Sea feathers gekocht. Het enige nadeel was dat er in de omschrijving staat dat het bestaat uit groen, turquoise en bruin en mijn veren allemaal turquoise waren, maar door de goede service en de prettige ontmoeting ben ik zeker van plan om volgende keer een ander pakketje samen te stellen en weer te bestellen! 

 Geplaatst door Jolanda

22-03-2013 | 21.56

Hoi,Ik heb de spulletjes binnen. Bedankt. Ziet er goed uit en de kinderen vinden het helemaal te gek. Bedankt.Groetjes Jolanda

 Geplaatst door Marijke

19-03-2013 | 18.49

Bestelling vandaag in goede orde ontvangen en vandaag gelijk weer nieuwe moeten bestellen!
Nou ja moeten….willen bestellen.
Top service, snel en netjes! 

 Geplaatst door Karin

19-03-2013 | 16.56

ik heb betaald,en ik vindt Het promotiepakket erg leuk. Groet Karin de winter Hairstyle4you Castricum

 Geplaatst door Sandy

19-03-2013 | 16.46

Hallo, ik heb vandaag mijn feather extensions ontvangen en vind ze erg mooi, alleen ik dacht dat er gratis promotie materiaal bij zou zitten om in de kapsalon te hangen. Ik ga vanavond of morgen nog meer extensions erbij bestellen , zouden jullie dan promotie materiaal kunnen toevoegen? en kunnen de veren ook met de stijltang en krultang bewerkt worden? Graag hoor ik spoedig van u, Groetjes Sandy Amazing Hairfashion

 Geplaatst door Henrike van Helden

18-03-2013 | 10.53

Als het mogelijk is graag minimaal de helft van de veertjes grizzly. Alvast super bedankt, ik kijk ernaar uit de bestelling te ontvangen! Duidelijke en mooie site!

 Geplaatst door Maaike

16-03-2013 | 22.40

Hoi hoi,Het pakketje is binnen! Hartstikke bedankt!Gr. Maaike

 Geplaatst door Ursula

16-03-2013 | 14.32

Wil graag hier als vaste klant wat schrijven. Ben al jaren klant en wil iedereen laten weten TOP! Goede service en Suus is een lieve vriendelijke vrouw die ook nog goede vakkennis bezit. Kortom Topadres voor extensions, knippen verven ect. 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Schrijf een beoordeling, 9.0 out of 10 based on 3 ratings